Sömntutan Em

När jag kom hem i dag från biblioteket, det var ungefär vid halv sex, var jag hur trött som helst. Jag har inte känt mig så bra i kroppen alls i dag men efter som jag har varit tvungen att plugga har jag lagt det åt sidan, men då när jag kom hem slog tröttheten till riktigt och jag somnade på soffan och sov i två timmar. Känns som att det var välbehövligt trotts att jag förlorade lite pluggtid på det, men jag får ta igen det i morgon.

Just nu ligger jag och tittar på Stockholm Arlanda på tv:n och jag måste ju säga att jag blir bra sugen på att sticka utomlands när jag ser det. 

Fortfarande är mitt drömresemål New York, men det känns som att det är långt tid tills det blir aktuellt, men någon gång ska jag dit.

Puss, Em 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mmm, nu när solen dyker upp i Sverige igen blir man sugen på sommar och resor...and guess who's gonna go to New York 10 juni??? =P tssss Tills dess måste jag bara lära mig att dricka cosmopolitan så att man kan ta o betsälla en sån i en bar ngnstans alà sex and the city...



Puss gumman

2009-03-19 @ 22:53:31
Postat av: Maja.

New York är underbart, om du någon gång åker dit så kommer du aldrig någonsin ångra dig!:)

2009-03-19 @ 23:09:22
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Cristian

Åh, New York är så nice - och det kommer från någon som har varit där 2 (!) gånger. Aldrig på våren dock - måste vara något alldeles speciellt att ligga och läsa en bok i central park när våren börjar blomma ut :) Haha, shit, låter som värsta poeten.



Cheers!

2009-03-20 @ 00:38:34
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag somnade också på soffan igår, direkt när jag la mig så slumrader jag bort.

2009-03-20 @ 06:14:05
URL: http://liinaedfeldt.blogg.se/

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com