Brännboll, kubb och fest

Gårdagens VUGI-fest var riktigt rolig. Vi började med att grilla och sen bar det av med både kubb och brännboll. Förfesten sen hemma hos ordförande var till en början en rätt lugn tillställning där alla satt och pratade på varsina håll. Vi var helt enkelt några för många för att det skulle gå att riktigt röra sig i lägenheten. Men efter några glas kom även den festen igång.  Flera glas vältes omkull på golvet och tur va väl att det enbart var platsglas. Hehe.

Kvällen var verkligen lyckad och nu ska jag ta tag i plugget igen medan ni kan gotta er i lite bilder.

Puss, Em


Ny blogg på G

Sitter och hjälper Madde med hennes nya blogg.
Vad gör ni?

Puss ,Em

Gårdagens händelser

God morgon!!
Jag hade väldigt mycket för mig i går så det blev inte så mycket bloggande.

Efter min stadstur tog jag mina böcker och satte mig i biblioteket men jag var lite för nervös inför passet jag skulle ha senare för att sitta ända fram till fyra som jag tänk, så vid halv fyra packade jag ihop jag gick hem och började förbereda mig för mitt första aerobicpass.

Passet gick jättebra och jag fick sån kick av det. Känslan som jag hade när jag undervisade i dans kom tillbaka och det var hur roligt som helst! Längtar verkligen till augusti och world class utbildningen och hösteterminens start nu.

När passet var slut knöt jag och Robban på oss våra nyinförskaffade inlines och tog en tur på dom i en timme. Det är  rätt bra träning bara man inte fjollåker. Tar man i hela tiden så tar det väldigt bra på ben, rumpa och rygg.

Väl hemma sen skulle vi äta och titta på tv, men efter maten var det någon som somnade på en gång... JAG. Jag var riktigt trött och fick ligga lite halvt i Robbans knä för att båda skulle få plats på soffans till han gav upp och väckte mig så att jag kunde gå in och sova i sängen.

Nu ska det bli lite frukost och sen en hel massa plugg i dag igen. Vet inte riktigt om jag ska träna sista passet i dag eller om jag ska gå till VUGI-förfesten inför avslutningsfesten. Vi får se hur det blir.

Puss, Em

K2 med Rosa Bandet

Kom precis hem från stan. Har varit in och köpt mina födelsedagspresent från mamma. Ett par inlines! Jag har redan hunnit med att provåka dom också vilket var jätteroligt, men senare i kväll ska jag och Robban ta en tur och jag kan tänka mig att jag kommer ha en härlig träningsvärk i morgon.

Tack mamma!

Nu ska jag iväg och plugga i biblioteket.

Puss, Em
 

Det fick blir ett par K2 inlines som även ger en del av pengarna till Bröstcancerfonden, tummen upp för det!


Någon snygging har tappat ut godis över hela vägen.


Irländsk julafton

Utanför mitt fönster är det tävlingar på G. Just nu är det Irländsk julafton som gäller. Ni vet när man ska springa fram till en stav och snurra runt den ett antal var och sen försöka springa tillbaka utan att ramla. Här på campus brukar det även innefatta att man ska svepa en öl innan eller något liknande. När jag testade sist ramlade jag omkull två gånger på tillbakavägen och trodde aldrig jag skulle ta mig upp igen.

Man kan ju bara önska dom lycka till. Haha!

Puss, Em

Konsten att bränna skivor

Haha i dag ska jag ge mig in på något som jag inte alls är hemma på. Jag ska bränna en skiva. Jag gjorde det några gånger hemma hos pappa på hans dator men har aldrig gjort det på min egen.
Som tur va fick jag låna några skivor av Eva så slapp jag ta mig in till stan och köpa och tur va kanske att jag fick några stycken också så har jag chansen att misslyckas om man nu kan göra det. Hehe!

Skivan behöver jag till i kväll då vi ska gå igenom koreografin till Aerobicpasset i morgon på VUGI och jag behöver ju den självklart i morgon också.

Önska mig lycka till med brännandet för nu kan det gå hur som helst.

Puss, Em


En morgon..

God morgon.

I går hade jag som sagt en telefondejt med en gammal kompis. Hur roligt som helst måste jag säga att prata med henne och få reda på vad som hänt i hennes liv.

I dag ska jag och Eva fortsätta med laborationen. Jag orkar verkligen inte med den!! Vill inte!! Det går inge bra...

Det får bli lite frukost först och sen ska jag ta mig vidare till skolan.

Hoppas ni får en bra dag!

Puss, Em

Telefondejtar i kväll

Färdigtränad för dagen. Jag trodde aldrig att jag skulle orka ta mig igenom det här passet för jag var så fruktansvärt trött innan. Till och med att jag somnade en halvtimme alldeles innan jag skulle gå till passet.
Men nu känner jag mig pigg och glad. Elsa som har Aerobic Bas nu kanske följer med mig till Stockholm i sommar på World Class utbildningen och det skulle va jätteroligt. Alltid roligare med lite sällskap.

Nu sitter jag och väntar på min telefondejt med en gammal kompis från Uppsala. Vi har inte pratat med varandra på jättelänge.
Oj oj nu ringer det på dörren. Älsklingen kommer.

Måste gå.

Puss, Em


Nyvaken innan träningen.

Minne



Jag hittade ett jättegammalt kort på mig och Madde från ettan i gymnasiet. Haha tänk va fyra år kan göra.

Puss, Em

Almondy med Marabou

I går köpte jag oss en liten efterrätt som vi kunde äta efter tacosen. En Almondy-tårta. Det såg jättegod ut och deras daimtårta är ju god liksom, men den här var ingen höjdare. Visst gick den att äta men både jag och Robban tyckte att den var alldeles för söt.
Är det någon som testat denne nyhet?

Puss, Em


 

Plugg i dag

Hemma och äter en liten tacolunch av resterna som blev kvar i går. Mumsigt värre! Om ett litet tag ska jag träffa Eva, så ska vi försöka komma igång lite mer med våran laboration. vi har planerat att sitta i två timmar så efter det ska jag sätta mig ute i solen och börja läsa lite inför nästa tenta. Även i dag är det superskönt så jag får passa på att läsa lite ute nu när chansen finns.

Puss, Em

Två pinsamma saker under en affärsvistelse

Kära bloggläsare!

Jag har en sak att berätta...

Det här va den värsta kvällen som kunde fortsätta denna underbara dag! Haha!
Jag skulle ta cykeln till Willys men.. När jag kommer ut har en fågel skitit på min sadel. Jag tog lite papper på en gång och torkade bort det.

Väl framme vid willys tog jag mig en tur inne på blomsterlandet innan. Där råkar jag ha omkull en liten kruka som spricker i golvet. Jag tog med den trasiga krukan till kassan och erbjuder mig att betala men det behövdes inte. Pust! Nu va det bara att smita ut ur affären innan något annat händer.

Inne på Willys fyller jag en hel korg med mat till kvällen och jag kan säga det att det var längesen jag handlade så mycket.
Det är här nästa grej händer. Framme i kassan har jag precis börjat lägga upp varor på bandet då jag i väntan på att det ska bli mer plats känner i väskan efter plånboken. Den är inte där!!!!!!
I panik får jag plocka tillbaka varorna i korgen och be kassörskan om att få ställa undan den medan jag cyklar tillbaka hem och hämtar plånboken. PINSAMT!!

Nu är jag hemma i alla fall och jag är nästan klar med kvällens taco-middag till min älskling.

Puss, Em




Här är ett kort på min korg precis innan jag inser att min plånbok är borta.


Sommardag

Har suttit ute i två timmar nu, så underbart skönt. Jag som tänkte att jag skulle klara mig med linne och shorts höll på att svettas ihjäl. Linnen fick med lite tvång bli en tubtopp, för att slippa fula ränder och trots det så glömmer jag att dra ner ena axelbandet på bh:n så nu har jag ändå ett vitt litet streck, hehe!

Jag älskar verkligen campus när värmen kommer för då dras fler och fler ut i grönskan. I dag kom en tjej och satte sig bredvid mig, jättetrevlig. Vi satt och pratade ett tag och sen efter ett tag kom en kompis till henne som föll in i diskussionerna på en gång. Härliga människor! 

Nu ska jag iväg till Willys och köpa lite mat, bland annat tacos som jag och Robban ska äta i kväll. Mums, mums!

Puss, Em

En lyxig må-bra-dag

Bästa dagen på länge! Solen skiner och jag har haft en lyxig må-bra-dag på stan.
Först gick jag till frisören och klippte mig. Det blev jättebra och jag är hur nöjd som helst! Efter det tog jag bussen in till stan. Där har jag gått och fönstershoppat hela eftermiddagen, satt i en timme på en uteservering och åt supergoda focaccia och läste Cosmopolitan i solskenet och avslutat det hela med en god glass.

Puss, Em







Klipptid snart

Ledsen för att det inte blev någon uppdatering i går. jag kan väl skylla lite på att jag var bakis och att all min energi gick åt till att plugga till tentan jag hade i morse och att inte somna.

I lördags va det riktigt roligt, det kommer lite bilder senare, för nu måste jag göra mig klar till min klipptid jag har om ett litet tag.

Får se om det blir en Rihanna eller något helt annat.

Puss, Em


Krunegård på scen och Double Cheese i magen

Hej Hej!!!
Kvällen i går var helt underbart rolig! Vi förfestade tjejgänget tillsammans med två killar i klassen. Vi satt hemma hos en av killarna och snackade en massa skit och sjöng med till låtarna vi lyssnade på.
När klockan började blir mer begav vi oss till stora idrottsplanen där dom byggt upp som ett festivalområde, med en jättestor sen, en hel rad med bajamajor och ett stort stort öltält med dj i.

Jag hann inte se Veronica Maggio. Jag tror att hon precis hade slutat spela när vi kom dit, men Marcus Krunegård lyssnade jag på.

Efter kvällen på festivalområdet blev det efterfest på Statoil, haha. Jag var jättehungrig så Robban bjöd mig på en Double Cheese där. Jag tror aldrig jag har tyckt att en hamburgare har varit så god någon gång!

Puss, Em

Emma och Julia. Emma hade snyggaste kavajen på sig!!


Kesak och jag, Julia och Eva


Killarna ser chockade ut, undra va det va vi sa till dom?



Älskling och jag


Krunegård




Utgång

Ledsen att det inte blir någon riktig uppdatering innan min utgång, men det får ni i morgon.

Puss, Em

Rösta på mig!!

Fick precis reda på att jag har blivit nominerad till en "Veckans blogg" tävling hos Hanna Jakobsson.

Jag skulle bli jätteglad om ni gick in och röstade på mig

Rösta här!


Puss, Em

Uppvärmning till Fergie

Nästa vecka ska jag få vara med och hålla i uppvärmningen på ett aerobicpass för att känna på att ha headset och ha alla blickar på mig innan det är dags på allvar.
Jag hittade härligaste låten att göra uppvärmning till och ni känner säkert igen den från Sex and the City - the Movie. Uppvärmningsblocket är klart och det är bara att lyssna på låter några gånger så jag vet var saker och ting kommer.

Puss, Em


Fergie - Labels or love

Fredagsfestival i kväll

I kväll är det Fredagsfestivalen här på campus. Mellan 18.00 och 02.00 kommer ett antal artister stå på scenen, bland annat Veronica Maggio och Markus Krunegård. Det kommer nog bli en kväll att minnas.

Själv ska vi nog börja kvällen med en förfest tillsammans med Kicker-gruppen. Vi tänkte planera lite inför Nollningen i slutet av sommaren och så, men det är inte helt bestämt än. Vi får se vad som händer.

Puss, Em


Markus Krunegård
Låt: Jag är en vampyr


Veronica Maggio
Låt: Måndagsbarn, Nöjd

Från plugg till festival

God morgon alla läsare!!
I dag är det fredag! Känns både väldigt skönt, men samtidigt skrämmande eftersom tentan närmar sig mer då.

Efter att jag bokade utbildningen i går så längtar jag så mycket till sommaren. Alldeles nyss kollade jag även igenom min kalender och varannan vecka händer något roligt hela sommaren. Det är helt galet så mycket som händer.

I dag ska jag plugga under dagen och sen i kväll är det Fredagsfestival, mer om det lite senare.

Vad ska ni göra i dag?

Puss, Em



Turkost somrigt armband Smycken byem


Jag har bestämt mig nu

Okej, nu har jag bestämt mig. jag åker på World Class utbildningen i augusti. Jag kommer dock inte hinna åka hem till Gävle något under sommaren då som jag verkligen har sett fram emot, men förhoppningsvis kan mamma komma till Stockholm när jag är på utbildningen där så att jag i alla fall får träffa henne en sväng.

Pratade med Millan för ett litet tag sen också och nu har hon bokat sina tågbiljetter på SJ ner till mig. Det ska bli så roligt att träffa henne.

Puss, Em


Söta Millan! Från musikalveckan våren -08

God bless Facebook

Som nu kanske läste i tisdags så tappade jag ju bort min kamera på utskottsfesten i måndag och alla mina kort därifrån blev ju då bara ett minne blott. Men va ska man säga, God bless Facebook!!! Nu har ju bilder som vänner till mig tagit kommit upp så jag lånar några bilder så ni får en glimt av vad som hände.

Puss, Em



Rihannas frisyr kanske?

Tar min lilla lunchrast nu, men eftersom jag åt upp min smörgås tidigare får jag klara mig på bara vatten och lite bloggande nu. Hehe, snacka om dåligt planerat av mig!

När jag sitter här och försöker koppla bort plugget i några minuter funderar jag på hur jag ska klippa mig när jag får pengar nästa vecka. Jag tänkte så till ganska drastiskt och kapa det mesta som en Rihanna frisyr tror jag. Det flesta jag frågat som känner mig tror att det skulle passa, men eftersom dom även inte vill såra mig så frågar jag er och jag hoppas ni inte säger att det passar för att vara snäll.

Puss, Em






Kristi himmelsfärd = fullt på skolan?

Jag tänkte att jag skulle vara duktig och gå till biblioteket och plugga i dag, men när jag kommer dit har dom stängt. Varför då, undrar jag.... Ja! Det är ju Kristi himmelsfärd i dag. Suck, hur kunde jag glömma det.

Nu sitter jag i skolan i stället och man kan ju inte direkt säga att det är tomt här. Jag fick knappt tag i någon plats där jag satt tillräckligt nära något eluttag för datorn.

Ja nu ska det bli lite pluggande då och visst är det typiskt att man ska bli hungrig så fort man kommer iväg. Som tur är så har jag en smörgås med som jag får ta och äta.

Puss, Em


Haha ser att min spegel är väldigt smutsig. Det ser ju nästan ut som att det är strumpbyxorna som är fläckiga.


Jag tog chansen att knäppa kort på mitt fina hus när jag gick till skolan.


Frukost!

Uppe med tuppen i dag... Eller jag kunde rättare sagt inte somna om efter att Robban gått och då kändes det lika bra att gå upp än att ligga kvar och försöka sovi en halvtimme till.

Nu blir det lite frukost med te och smörgås.

Puss, Em



I dag blir det frukost vid tv:n


Mitt favoritte med Jordgubb och smultronsmak


Worl Class eller Svenska gymnastikförbundet

Hej hej!!
jag kom precis hem från mitt första VUGI-möte. Jag ser verkligen fram emot att börja instruera i aerobic där och det ska bli speciellt roligt att verkligen få en riktig utbildning.

Nu sitter jag här hemma och funderar om jag ska gå en utbildning på World Class eller på Svenska Gymnastikförbundet. Den på World Class är längre men dyrare och den andra är ju då lite billigare, men enbart två dagar.

Det är ett härligt instruktörsgäng på VUGI också så det ska bli roligt att lära känna alla sen till hösten.

Jag ser bara positivt i det här och det är väldigt skönt att längta till något nu när vi har så mycket plugg för övrigt.

Puss, Em


Grönt från Smycken byem


Trött i dag

Jag är så fruktansvärt trött i dag. Efter att jag ätit lunch somnade jag på soffan och jag känner mig alldeles vimmelkantig nu efter jag vaknat.

Jag får ta och rycka till mig lite och plugga nu helt enkelt.

Puss, Em

Tentaplugg i dag

I går fick jag reda på att jag inte klarade en tenta vi gjorde för tre veckor sedan. Riktigt tråkigt och speciellt när omtentan är på måndag. Jag ska sätta mig och råplugga nu och förhoppningsvis så är jag inte tio poäng i från nästa gång. Dock va det inte bara jag som kuggade denna tenta. Vi är ca 120st i klassen och 80% kuggade. Riktigt illa om man tänker efter. Som tur är så är det en annan lärare som skriver den här tentan så den blir förhoppningsvis lite annorlunda.

Ja så nu blir det lite plugg och efter det ska jag sitta i kansliet i dag.

Puss, Em

Aerobicinstruktör

Ja en annan rolig sak som jag inte berättade i går bland allt det lite tragiska är att jag blev antagen efter min audition till att bli aerobicinstruktör!! Hur roligt som helst!!
För tillfället sitter jag och tittar på lite olika utbildningar jag skulle kunna gå i sommar och i kväll ska jag med på första mötet.

Puss, Em

Har du en knut, BABE?

Jaha då var man en kamera kortare, har lite mindre pengar i fickan och en trasig overall och jag menar ju då inte att det gick vilt till i går, haha.
Kameran tror jag att jag tappade på dit vägen när vi stannade längs vägen för att kissa. Illa! Så nu bli det inte så mycket foton på ett tag.
Jag trodde att säkraste stället att förvara pengar på när man festar va i bh:n men ack så fel jag hade. Under festen tänkte jag "Guud så duktig jag är, gör inte av med en spänn", vilket senare visar sig vara fel eftersom jag har tappat alla pengar.
Ja och så kom vi fram till overallen. Vad ska man säga... Jag har ett hål på två decimeter framtill i grenen, men tack vare knuten jag hade i fram kunde jag gömma det lite.

Haha på tala om knut!!!
Vi låg ute i gräset och väntade på bussen så där vid tolv någon gång. Vi tog varandra som kuddar och jag råkade självklart lägga mig på en killkompis knut.

- Det är bara knuten du ligger på , säger killen med en liten ton som att jag trodde att det va något annat.
Samtidigt pratar Alex om något helt annat och ska be oss om en tändare. Utan att tänka sig för flyger det ur henne.
- Har du en knut, BABY?

Haha guuud va jag skrattade, självklart så va det en av de bästa felsägningarna på länge, vilket får början skulle menat att vara "Har du en tändare, BABY?" . Så kan det gå.

Om ett tag har jag föreläsning som jag hade tänkt att pallra mig iväg på, men jag tror att en dusch skulle sitta fint först.
 
Puss, Em

Utskottsfest på hemlig ort

I kväll är det utskottsfest på G. Det innebär att alla utskotten i våran studentförening har en gemensam fest. Jag tillhör Mediautskottet i och med att jag jobbar i Kansliet. Den här festen ska även overallen på!! Hihi alltid lika roligt med den.

Vid 15.00 börjar förfesten och sen vid halv sex går bussen med alla utskotten iväg till hemlig ort. Schemat för kvällen har inte blivit avslöjat men jag vet att vi i alla fall kommer tillbaka till campus vid midnatt. Jag kanske skriver något då om jag orkar.

Puss,Em


Jag lite sliten i morse. Hade väldigt ont i magen och trodde inte jag skulle orka följa med på festen men nu är det andra bullar!!!





Kanslistmärket och Mediautskottets märke


Morgonens skitväder

Usch vilket skitväder det är i dag!! Regnet står som spön i backen och jag har verkligen ingen lust att ta mig ut när det är så.

I dag ska vi börja fortsättningen på våran kurs, men jag tror inte att jag hinner gå hela eftersom vi ska åka iväg med alla utskotten i dag. Jag får väl ta och smita iväg i nån paus eller så.

Ska äta lite frukost nu tror jag.

Puss, Em

Parningsorgie i apburen

Satt och tittade på lite gamla kort och hittade dessa. Det är ett minne jag då aldrig kommer glömma. Jag, min lillasyster Frida och våran mormor åkte till Stockholm för att titta på Allsång en tisdagskväll för två somrar sen. Innan Allsång började tänkte jag och Frida att vi skulle ta en titt i Skansen akvariet, sagt och gjort och några minuter senare står jag och kramphåller min lillasysters hand inne bland ormarna. jag är verkligen jätterädd för dessa äckliga varelser.
Ni kanske kan tänka er min lättnad när vi kommer fram till aporna, men två sekunder efter lättnsadskänslan står jag med hakan i i bröstet och bara stirrar. Bredvid mig står små barn och frågar sin mamma vad aporna håller på med. Hehe, mamman stammade fram något otydligt och sedan tog hon med sig ungarna bort från aporna.

Det var en parningsorgie utan dess like i apburen. Så fort en hona reste sig från backen hade hon en hane i rumpan.

Jag har då nog aldrig sett något liknande och självklart va jag tvungen att ta kort på det! Haha!

Puss, Em




En lite lugnare bild



Den här coolingen satt så här jättelänge och solade

Grymma dansare

Sitter och tittar på America's Next Best Dance Crew nu och blir alldeles fascinerad  av deras akro och trix. jag sitter verkligen som trollbunden!

Om inte så lång tid börjar Gossip Girl spännande och se vem av Nate och Chuck som får Blair i slutändan.

Brukar ni titta på Gossip Girl? Eller har ni någon annan erie ni kanske följer. Tell me!  

Satt och pratade lite strunt med syrran i telefon också nu inder eftermiddagen. Det är alltid lika roligt. Det är så kul nu när vi båda har som liknande intressen och sånt plus att allt syskongräl försvunnit.

Puss, Em


Sis

My pink corner

Halva dagen har gått och nu har jag hunnit med lite städning till låtar av Markus Krunegård och Sophia Somajo. Det är så skönt att få det rent hemma. Jag tror att söndagar får bli min städdag. Passar väldigt bra eftersom man inte har så mycket annat för sig och så blir det ju fin till den nya veckan.

Jag tänkte passa på att förklara mig nya rosa design som skiljer sig väldigt mycket mot den äldre.
I min lägenhet har jag ett litet hörn där jag kan sitta och arbeta med mina smycken, plugga och det är även där jag har datorn. Det här hörnet är helt och hållet inrett med rosa, vitt och svart och därifrån hittade jag inspirationen till "My pink corner".

Puss, Em








Rosa Peace Smycken byem




Musikaldröm

Medan jag lite halvt tittar på ESC och halvt tittar runt på internet hör jag namnet Andrew Lloyd Webber nämnas på tv. Han är med i ESC!!!! Wow säger jag bara! Han är ju e av de största inom musikalvärlden verkligen!!

Eftersom jag då precis satt och tittade på guidesida för New York och hör hans namn blev jag väldigt sgen att kolla vilka musikaler som spelas i New York nu och en tid framåt.

Alla mina favoriter som jag verkligen vill se spelas ju självklart! Jag älskar denna stad, trots att jag inte varit dit ÄN.

Några små hintar på vad jag vill se är:

A Chorus Line - Musikalen som handlar om en dansares liv och dennes dröm att stå på en Broadways scen.

Chicago - Som handlar om samma sak som succéfilmen med samma namn.

Grease - Sandy och Danny, samma historia som alltid, kan inte få nog.

Hairspray - Musikalen handlar om lätt överviktiga tonårsflickan Tracy Turnblad, som har en stor dröm, att dansa i det berömda tv-programmet Corny Collins Show. Även denna har blivit nyligen filmatiserad.

Mamma mia! - En historia som utspelar sig på en grekisk ö med 22 ABBA-låtar som berättar historien.

Rent - Rockmusikal som handlar om unga fattiga artister som brinner för att ta del av stjärnglansen på New Yorks East Village.

The Lion King - Ja det är ju självaste Disneys Lejon Kungen som blivit musikal.

The Phantom of the Opera - Andrew Lloyd Webbers mästerverk!! Den unga sångerskan Christine trollbinds av ett mystiskt spöke som hemsöker operahuset i Paris.

Jag inser när jag själv skriver alla dessa musikalen är att det flesta har något gemensamt. De har alla utom A Chorus Line blivit filmatiserade vad jag vet. Och många av dom handlar även om unga människors dröm om att få stå på scen. Lite utav vad mi dröm även också var för inte alls längesen.

Puss, Em




Sliskigt från Grekland

Haha jag tror jag dööör!!! Grekland bidrag var ju rena skämtet. Sliskigare kille kan man ju knappt hitta! Jag trodde nästan han skulle dra sönder hela tröjan ett tag där.

Puss, Em


Födelsedagsöverraskning redan

Kom precis hem från ICA, medan jag cyklade pratade jag i Telefon med min lillasyster Maja och vi pratade lite om när dom ska komma till mig.
Jag fyller ju år i slutet på juni och i veckan här när jag fick mitt schema pratade jag med mormor. Hon hade tänkt att det skulle bli en överraskning, men eftersom risken finns att jag inte skulle vara hemma på min födelsedag och att det är långt för dom att åka, ville hon berätta. Så på min födelsedag kommer hon och Maja ner till mig i Växjö!! Jag blev jätteglad av att höra det.

Nu ska jag svara på lite av era kommentarer och en ska jag bänka mig framför tv:n och titta på Robinson. undra vem som åker ut i kväll?
Om jag ska titta på Eurovision vet jag inte än, får se hur trött jag är och det kanske går något annat bra på tv som jag hellre tittar på, jag vet inte än.

Puss, Em

Campus Slam Water Jam 2009

Utanför mitt fönster har precis Campus Summer Slam Water Jam 2009 avslutats, ett stort vattenkrig. Det Blå laget mot det Gula laget, vilka representeras av östra och västra delen av campus. Vad jag såg så tror jag att blåa laget vann i dag. Hehe tydligen så var det dom som vann förra året också.

Puss, Em




Från en födelsedagsfest till en elitidrottsfest

Sitter i sängen med datorn nu, tog lite tid att dra in alla sladdar med det gick. Jag tror att Robban får ta och fixa en router, nu börjar jag förstå att det faktiskt kan va ganska smidigt.

I går va jag på födelsedagsfest hos en klasskompis. Det var riktigt nice och i dag sitter jag med lite lätt huvudvärk. Många sköna typer på festen blir alltid bra. Blev även bjuden på en födelsedagsfest till i kväll. Får se hur jag gör med det. Tema på festen i kväll ska vara elitidrott. Haha, undra va jag skulle ta på mig. Har ni något tips?

Puss, Em


Julia och Eva drar sig inte för att släppa loss i väntan på att vi ska gå.



  

Safri Duo till duschen



Nu ska jag göra mig färdig för kvällen. Det blir lite peppning till Safri Duo. Ovan kan ni lyssna på en av mina favoritlåtar med dom. Vi dansade mycket till deras låtar på jazzlektionerna så jag har glada minnen som kommer fram när jag lyssnar på dessa.

Puss, Em

En råtta har intagit campus

Äckligaste saken på campus på länge!!!!
När jag och Alex gick hem från träning alldeles nyss ser jag något som ser ut som en ekorre springa förbi och in i buskarna. Jag hajade till och ser sen med skräck när detta djur kommer ut på andra sidan att det är en STOR råtta!!!! I storlek som de hemmaråttor folk har som husdjur, springer den framför oss på cykelvägen och sen ner i djupgräset igen. Usch!!! Det kryper på hela kroppen!


Nehe, det blir inget

Pratade precis med älsklingen och det blir inte av nån resa i sommar. Snacka om besvikelse. Efter tre timmars letande efter resor i dag hade jag ju faktiskt hittat alternativ, men det är bara att riva sönder anteckningarna och skita i allt.

Nu tror jag att jag ska läsa lite i min tidning som jag inte hunnit med än och försöka glömma detta.

Puss, Em

 

Vad gör man när man väl är ledig?

Jaha då var tentan avklarad, skönt!!!

I går fick jag mitt schema för sommaren. Det såg jättebra ut. Alla de helgen jag verkligen vill vara ledig på är jag ledig plus att det även ser ut att vara bra tider. Jag är verkligen supernöjd!!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och göra. Tidigare i veckan fick jag en Damernas Värld hem på posten, jag kanske skulle ta och öppna den lite medan jag fortfarande känner mig ledig. Att sitta ute skulle vara nice men jag vet inte om det är tillräckligt varmt. Väntar med det i nån timme kanske.

Puss, Em



Grattis grattis!!!!


Child Abuse



Jag låter youtubeklippet tala för sig den här gången, sprid gärna vidare.

Puss ,Em

Besök mitt i natten

Hej hej!

I går kväll hade jag en mysig hemmakväll med SATC och hemmagjorda scones. Jättegott!!! Jag mådde dock inte så bra senare under kvällen, mådde lite lätt illa och hade väldig värk i ryggen a.k.a mensvärk. Men efter ett tag somnade i alla fall med vetskapen att min älskling skulle komma hem till mig under natten. Så när han fått nog på festandet kröp han ner i min säng. Myspys måste jag säga.

I dag är det tentaplugg som gäller. Vi har en liten tenta i morgon i redovisning, debet och kredit och sånt. Jag tror att jag kan det ganska bra men jag ska plugga lite till.

Puss, Em

Det luktar.. FISK

Snart är det dags för dagens träning och som jag tidigare i dag skrev så är det Air som står på schemat. det ska bli riktigt roligt och jag tycker att det är så skönt att röra på sig efter att man suttit vid plugg eller, som i dag på laboration framför en dator. Att bara sitta still hela dagarna gör mig tokig så att få röra lite på sig till kvällen gör mig bara gott.

För tillfället lagar jag lite mat. Det blir exakt samma sak som i går, hehe, vilken fantasi jag har. Lax, couscous och grönsaker, väldigt gott och väldigt enkelt.
Det jobbiga med lax, eller fisk överhuvudtaget är att man känner av doften i flera timmar efteråt.
I går kväll, då åtta timmar efter att jag ätit, kom Robban hem till mig och säger att det luktar fisk.

Puss, Em


En liten tokbild på mig innan min audition i måndags.

Believe - Smycken byem




Dagens planer

Va störande det är när man glömmer bort någonting. Jag satt vid datorn och kollade runt lite och så kommer jag på en sak som jag verkligen måste komma ihåg att kolla innan jag ska iväg. Fipplar lite till och plötsligt så är allt borta, jag kommer inte alls ihåg va det var jag skulle kolla! jag suttit och funderat och tänkt, kollat på det sidorna jag brukar gå in på men hittar inget som kan få minnet att klarna till. Jag börjar bli tokig!  Hihi.

I dag ska jag sitta i kansliet ett tag och sen ska vi ha våran första lärarledda laborationstid för vårat nya case vi håller på med. Jag hoppas det kommer gå bra och att det inte blir allt för svårt.

Efter laborationen ska jag plugga lite hemma och sen blir det träning på VUGI igen. I kväll blir det Air. Det är så fruktansvärt roligt (och jobbigt). Jag går alltid därifrån med en massa positiv energi och ett knallrött ansikte. Hehe så blir det nog i kväll med och då syftar jag mest till det röda ansiktet.

Hörs lite senare

Puss, Em

Framtiden - ett svårt beslut

Godmorgon!
Här hemma väntar jag på att mitt tevatten ska koka upp medan jag funderar på min framtid. Till jul kommer jag ha ett val som kommer ligga till stor grund för mitt framtida yrke. Jag tycker att man alltid kommer fram till sådana val för eller senare men det här känns som ett av de svåraste.
Att välja mellan att satsa på dansen eller något annat kommer nog kanske fortfarande ligga på en första plats trots att jag i efteråt insett att det var verkligen rätt val jag gjorde fast att jag saknar dansen jättemycket.

Nu ligger valet mellan de olika inriktningarna i utbildningen som det ska väljas mellan. För tillfället står jag och väger mellan redovisning och marknadsföring. Jag tycker att båda inriktningarna skulle vara intressanta och fram till i förrgår har de legat lika, men då skulle jag självklart få reda på något som sätter lite kryckor på ett av valen.
Till hösten -10 hade jag tänkt ta mig ut i världen på en termin utomlands någonstans, men då i förrgår fick jag reda på att redovisningsstudenterna inte får åka iväg. Fråga mig inte varför, jag vet inte, men det ska jag ta reda på. Jag vill inte att mitt val ska avgöras på en sån grej, men jag vill ju helt åka iväg.

Men men, jag har ju ett tag till på mig att fundera och till dess hinner nog jag ändra tankar en del.

Puss, Em

Innan föreläsningen

Föreläsningsdags nu. Jag ska gå alldeles strax men tänkte hinna med lite bloggande i mellan.

I går kväll va vi på Kicker-möte, jag berättar lite mer om det senare och efter det somnade jag nästan på en gång.
I dag ser dagen ut som följer. Jag ska på föreläsningen nu och efter det blir det lite lunch hemma och sen näsan i böckerna inför tentan tänkte jag. Träning av något slag blir det i kväll men jag har inte riktigt bestämt mig och jag ska gå på en danslektion eller aerobic. Får se va det blir.

Puss, Em


Pärlor - Smycken byem


Lite krasslig? Eller bara trött

En ny vecka med nya tag har precis påbörjats. Jag känner mig dock helt slut. Jag vet inte om det har med mina dålig nattsömn att göra eller om jag faktiskt börjar bli sjuk, men en sak är klar och det är att jag måste rycka upp min inför auditionen som jag har i eftermiddag. Helst av allt skulle jag vilja sova lite innan så att jag är pigg när jag ska visa vad jag går för, men eftersom jag har tenta på fredag är det bäst att jag pluggar lite istället.

Puss, Em

Du vet, kassettbandet får 90-talet

I mina tidiga år minns jag att jag fick ett kassettband av min pappa kompis med låtar som jag verkligen gillade. Många av dem är rätt kända och de spelas fortfarande på klubbar runt om, men det är en speciell låt jag som jag verkligen tyckte om som jag inte hittar. Eftersom jag inte kunde engelska då jag lyssnade på låtarna vet jag varken va de sjunger eller vad låten möjligtvis kunnat hete, vilket är väldigt synd. Jag ringde till pappa tidigare i dag och frågade honom men han kunde inte förstå va jag menade för låt och förståeligt är väl det med en beskrivning som är så här: "Det är en tjej som sjunger, hon låter väldigt ung, låten va med på det där kassettbandet jag fick av Micke, det är något slags pianospel i den". Haha trodde jag verkligen att han då skulle veta. Hihi

Här är litet axplock av låtar som faktiskt va med på kassettbandet

Puss, Em

Jag har nu valt att ta bort kassettbandet eftersom det startar automatiskt trots att jag inte vill det.

Låtarna som va med:

John Scatman - Scatman's World
 Ace of Base - Beautiful Life
E-type - This is the way
Haddaway - What is love
Mr. President - Coco Jambo
La Bouche - Be my lover
La Bouche - Where do you go
Real Mcoy - Runaway




Brev på posten

Det är alltid så roligt att få grejer på posten, förutom alla hemska räkningar vill säga. I dag när jag kom hem från föreläsningen kollade jag postfacket och där ligger ett paket och ett stort kort. Paketet visste jag direkt va det var, det var ju filmerna från Mimmels tävling!! Vilket betyder filmkväll :)
Kortet var från min kära mormor  som ville skicka en omtanke och visst blir man glad av sånt?! Det blir i alla fall jag!! Jag älskar att få oväntade glada överraskningar, det behöver inte alls vara mycket, utan som i det här fallet, bara några meningar och så blir jag glad för hela dagen.
Tack mormor och Kalle!




   Puss, Em


Lite du kanske inte visste


Höj din besöksstatistik

Tänkte än en gång gång tipsa er läsare om hur ni kan få fler besökare till er blogg.

Jag själv har använt mig av:





Inget av alternativen tar lång tid att genomföra och du märker en snabb ökning på några dagar av besöksstatistiken.

Hoppas du får nytta av tipsen!

Puss, Em

Kickoff -09



I dag fick vi beskedet om att vi får vara Kickers till hösten. Hur roligt som helst ju!!!

Inlines, min sommarträning

Jag känner mig ganska stolt över min veckas träning. Det känns som att jag börjar komma igång igen, synd bara att jag inte kan gå på gruppträning under sommaren. Vet inte riktigt hur jag ska hålla mig igång då, men jag har tänkt på att köpa mig ett par nya inlines och åka lite. Det är ju mycket roligare än att springa i alla fall.

Veckans träning:
Mån: Aerobic Medel
Tis: Afro och Aerobic Bas
Ons: Air
Tor: ----
Fre: ----
Lör: Air
Sön: Afro och yoga


K2 Andra W heter denna helt underbara modell som jag gärna skulle vilja ha. De går på runt tusenlappen och en del av de pengarna går även till bröstcancerfonden. Ger både mig och andra nytta med andra ord. De finns att köpa på Stadium.

Jag kanske kan få Robban att köpa ett par inlines också så får jag lite sällskap när jag åker. Det skulle ju inte vara helt fel.

Nu ska jag ta och göra mig klar för föreläsningen jag har vid ett.

Puss, Em

Svart från Smycken byem





Puss, Em

Jag vann!!!

Det roliga som hände den här morgonen var att jag fick reda på att jag vunnit en liten tävling och priset är två fantastiska dansfilmer!!! Tävlingen hölls hos Mimmel och jag kan bara tacka så jättemycket för priset!




Puss, Em

Försov mig...



Wii!! Ok dagen började inte jättebra eftersom jag försov mig, illa!!! Jag vaknade av mobilalarmet vid åtta och tryckte på snooz som vanligt och somnade om. Jag trodde ju självklart att jag då kulle vakna igen om sju minuter då alarmet borde ha ringt, men när jag trodde att jag tryckte på snooz stängde jag i själva verket av alarmet. jag vaknade tio minuter innan föreläsningen skulle börja och först stressade jag och tänkte att jag skulle tusan dit, men sen tittade jag ut och  ser att det vräker ner utanför. En dålig anledning att inte gå, men för denna gången så. Jag kände inte så mycket för att springa i regnet till föreläsningen illaluktande, utan frukost i magen och sitta där i tre timmar. Usch, nej!

Puss, Em

Nytt från Smycken byem

Här kommer ännu ett till av mina nya armband







Puss, Em

Sömngångare

Det här morgonen har verkligen känts minst sagt underligg. Jag tror nämligen att jag gått i sömnen i natt och vem vet vad jag har gjort. Det jag märkte det på var att min fönsterlampa var på och jag vet så väl att jag knäppte av den i går kväll innan jag lade mig i sängen.
Hihi , helmysko!

Puss, Em

Ny design av Smycken byem

Satt och klurade lite en kväll här hemma och försökte hitta lite nya smyckesidéer och det här blev resultatet.







Som vanligt så tar jag emot beställningar om så önskas. Priset på ett liknande armband som detta skulle gå på 120kr.

Puss,  Em

Mjölbaggar är INTE välkomna!!!

Jag hatar att städa, men jag kan göra det rätt snabbt och smärtfritt oftast men i dag vet jag inte vad!!! När jag diskade hade jag omkull ett glas som självklart skulle slå i tusen bitar och skära mig på foten. Det slutade aldrig att blöda och vanliga plåster hjälpte inte eftersom det bara blödde igenom. Ja lite blod och ett glas i kras var ju inte så farligt ändå tänkte jag och fortsatte.
När jag sen kommer till mitt lilla skafferiskåp som jag tänkte torka igenom lite får jag mig en rent ut sagt gräslig upplevelse. Jag har fått mjölbaggar!!!!!!!! Jag tycker att det är jättevidrigt och slänger för tillfället nästan allt som varit i det skåpet, med undantag för det som stått i plastburkar. Usch usch usch!!!

Det kryper på hela kroppen nu och det lär det väl göra ett tag till antar jag.

FY!!!

Puss, Em  

Planer

Har fixat lite ytterligare med min bloggdesign i dag och jag börjar bli riktigt nöjd. Vad tycker ni?

I dag ska jag plugga, fixa lite med mig aerobickoreografi och även träna lite senare i eftermiddag.

Puss, Em

Nirvana Daybed



För några månader sedan var den en person som kommenterade här på bloggen och frågade vad man kunde få tag i sängen jag hade på bild.
Jag visste då inte eftersom det var en gammal bild jag fått tag på ifrån en annans blogg. Idag vet jag att sängen heter Nirvana Daybed och kostar ungefär 23.000. Jag har dock ingen aning om var den kan köpas men det går nog att få tag i nu när namnet finns.

Puss, Em

Valborg på Campus

Här kommer lite fina bilder från Valborgsfirandet på Campus



Taget över Tufvanängen där vi har tillbringat flertalet dagar i solen med grillning, kubb och strandtennis.


Julia och jag värmer skålar mot kameran


Eva, Emma och Alex värmer sig lite under en filt


Elsa ler glatt mot kameran


Emma och Andreas på mellanfesten


David, Elsa och Renée på mellanfesten

Dagenefter-bild på mig

RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com