Bloggdesign

Har suttit och gjort en bloggdesign hela eftermiddagen. När jag väl börjar så fastnar jag verkligen, men nu måste jag hoppa in i duschen så att jag är ren och fin till kvällen.

Puss, Em

Jag bara njuter

Bästa kvällen och morgonen på länge!! Jag och Robban hade en mysig kväll med mat och film i går. Filmen i såg va Dodgeball, haha riktigt rolig!
I morse tog vi en lång sovmorgon, vilket jag har saknat länge. För första gången på länge kunde jag känna mig riktigt ledig och sen när vi klev upp fick jag reda på att jag klarat en tenta jag gjorde för några veckor sedan. Kan en dag börja bättre?! Jag tror knappt det.

Puss, Em

Diskberg och matlagning

Haha ni skulle se diskberget jag har!! Eller hade rättare sagt.. Eftersom jag har haft så fullt upp med tentaplugget så har jag bara skjutit alla vardagssysslor framför mig men i dag blev det både lite städat på förmiddagen och nu tog jag äntligen tag i disken. Som tur va hade jag sköljt allt efter jag använt det så inget luktade, men det var mycket!
Hälften är färdigdiskat men nu är diskstället överfullt så jag tänkte ta en liten paus och låta det torka och sen fortsätta med resten.

Ska  laga mat åt Robban i kväll, undrar vad det ska blir. Tror att det får blir något mumsigt av det jag har hemma, för jag orkar verkligen inte gå iväg just nu och handla plus att om jag går iväg kommer jag nog också köpa massa onödigt gottigott och eftersom jag inte tränar lika mycket nu så är det nog ingen bra idé, hihi.

Puss, Em

Dåliga resultat

Tentan gick inte alls så bra, jag kände det redan när jag gick dit att jag kunde för lite om allt. Jag har liksom koll på det mesta men inte tillräckligt för att kunna analysera, förklara djupare och räkna. Illa!

Jaja det är bara att ta nya tag!

Puss, Em

En ny väska snart

Syrran ringde alldeles nyss och berättade en positiv sak i allt datatrassel och tentaplugg. I några veckor nu har jag tjatat lite på henne, hehe, att hon ska sy en väska åt mig. Hon har sytt denna modell åt sig själv och jag skulle vilja ha en likdan, men hon har envisats med att hon inte hinner innan skolan slutar (hon går designprogram på gymnasiet), så jag hade nästan givit upp. Nu när hon ringde så undrade hon vilken färg jag ville ha så jag får en (köpa en) när hon kommer om en vecka. Glad, glad!

Nu ska jag nog ta och göra mig en macka och kolla igenom anteckningarna en sista gång innan jag ska gå iväg och skriva den här tentan. Usch, jag vill verkligen inte...

Puss, EmVad tycker ni om modellen?


Hjälp?

Okej jag får ingen hjälp med datorn i dag, min hjälp skulle inte hinna.. Jag är så fruktansvärt dålig med datorer men något säger mig att det inte är så bra när det poppar upp varningsfönster lite då och då. Får hoppas att någon annan kanske kan hjälpa mig.

Puss, Em

Kanske inte blir så mycket bloggande

God morgon mina kära läsare!!

Om nån timme kommer min föredetta roomie förbi och ska hjälpa mig med datorn. Det blir att omprogrammera hela skiten, tyvärr vet jag inte hur lång tid detta tar och om Linus hinner fixa det innan han ska iväg i eftermiddag, men blir det dåligt med bloggande i dag utan förklaring så får ni förklaringen nu.
Självklart hoppas jag att det ska vara löst innan Linus lämnar min lägenhet, men man vet ju inte.

I eftermiddag ska jag skriva min tenta, läskigt värre eftersom allt känns så osäkert.
Jag håller tummarna för mig själv och alla andra i klassen.

Nu har jag precis ätit lite frukost och det blir dags att börja plugga lite till.

Puss, Em


Virus..Sitter och tittar på Girls of the Playboymansion nu och skrattar åt tjejerna roliga upptåg.

Något som dock inte var lika roligt va att min dator är lite sjuk.. Virus i hela hårddisken så det är bara att ringa runt och höra om nån snäll kompis kan hjälpa mig.

Puss, Em

Pluggtrött

Sitter och pluggar i biblioteket. har precis läst allt det nödvändiga och ska nu börja gå igenom anteckningar och räkna på fler uppgifter. Det känns helt galet att det är tenta i morgon men det får helt enkelt bara gå bra i morgon.

Jag är så trött i huvudet nu trots att jag bara för ett litet tag sen åt mig en god baugette och en daim. jag älskar när det är brieost i baugetterna!!

Nu ska jag väl ta och fortsätta, så att jag kommer någon vart.

Puss, Em

Sista dagen för plugg innan tentan

Oj oj i morgon är det tenta dags. Lite skrämmande om jag får säga det själv.

Just nu sitter jag och klurar på om jag ska ta mina saker och sätta mig i biblioteket och verkligen sitta där hela dagen och köpa mat där eller om jag ska stanna hemma för att äta lunch och gå dit efter det. Hhm svårt..

Jag tror att det får blir en tidig lunch helt enkelt hemma bestående av nudlar så får jaf köpa någon macka där senare. Det blir nog bra.

Jag tror att jag tar med datorn i dag också så att jag kan ta en liten rolig bloggpaus när jag känner för det och slippa gå till biblioteket sega datorer.

Puss, Em


Prima Ballerina

Kolla sötaste nyckelringen jag fick på posten i går. Pappa och Helena var på Cypern för ett litet tag sen och de hade köpt den där åt mig.Puss, Em

Första jobbdagen

Utbildningsdagen i dag på jobbet gick bra. Kändes dock lite som korvstoppning med information som även cheferna skämtade om. Det var mycket som skulle tas in men även mycket jag även kände igen sen tidigare. Det kommer nog bli en bra sommar.

En stor nackdel finns tyvärr med jobbet! Jag måste ha mina egna kläder på mig. Usch!!! jag vet ju bara hur det är sen tidigare somrar med kräk,avföring och liknande och då va det ju lugnt för då kunde jag ju bara byta om och slänga de gamla kläderna i tvättsäcken men nu är det mina egna kläder jag måste gå i på jobbet.

Jag måste hitta ett par bra jobbskor igen. Jag slängde ju mina efter förra sommaren, men det borde inte vara så svårt.

Puss, Em

Jobb jobb jobb

God morgon tidigt i dag!
Ledsen att jag inte skrivit på några dagar. mitt liv har mest bestått av att sitta i biblioteket och plugga hela dagarna lång.
I dag blir det dock inge plugg, trots att jag skulle behöva det. I dag blir det istället jobb. Japp, jag ska iväg till mitt sommarjobb på en introduktionsdag i dag. Hoppas det inte tar hela dagen som är schemalagd, man kan ju alltid hoppas.

Puss, Em

RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com