Auktion på tradera

Om några timmar tar min auktion på tradera slut och vill ni lägga ett bud på det fina armbandet så kan ni göra det här!

Puss, Em


Snö igen?

I går efter träningen med Alex hyrde jag och en kompis film och tittade på den och åt popcorn. Det blev den senaste Indiana Jones filmen, jag hade sett den redan innan men den är ju helt okej.

I dag ska jag på föreläsning nu först och sen blir det hem och betala räkningar. Jag och Alex hade tänkt träna tillsammans men det finns inget bra pass vi kan ta. Till kvällen är det ju Let's Dance final!!! Vem vinner? Det vet jag inte alls och för första gången i historien tror jag inte att det spelar någon roll för mig vem som vinner heller. Båda är bra! Mer om dans senare.

Snö, snö, snö.... Det tycks aldrig sluta snöa här i Växjö. Nu snöar det för fullt igen och jag blir så trött på det. I går var det ju liksom helt torrt ute. jag tror att vädret tagit en sån där varannan-dags-princip och varierar mellan härligt vårväder och obehagligt mycket snö. 

Måste göra mig klar till föreläsningen nu.

Puss, Em 

Bakisdagsmys plus step

Har precis kommit hem en snabbis från Julia. vi var där jag och Eva och hade lite bakisdagsmys med pizza och slapp framför tv:n, men u ska det inteslappas något mer för om några minuter ska jag iväg och träna med Alex. Det blir step i dag så får se hur mycket jag kommer snubbla nu, hehe. 

Puss, Em 


En superkväll

Hej hej!

I går hade vi våran våffelförfest och det var jättelyckat. Vi hade hur roligt som helst och draget som var på Sivans sen var inte att tveka på. Värre var det i morse när jag vaknade tyvärr... Men trots det så tog jag mig till föreläsningen och tog mig igenom den med en överraskande energi.

Puss, Em

Våffeldagen!!



I dag är det våffeldagen!!

Ska ni äta våfflor och hur äter ni dom?

Själv ska jag och mina tjejkompisar dra ihop en förfest till kvällens tentafest som detska bjudas våfflor på och jag tror att dagens tillbehör kommer bli grädde och sylt.


Puss, Em


I dag



Nu ska jag ta om äta lite, min mage kurrar högt.

Hade det inte varit för snön i dag hade jag nog tagit en promenad men jag väntar till träningen i kväll i stället. Tänkte ta och städa lägenheten lite efter maten också så jag kommer nog ha att göra ändå.

Puss, Em

Eleverna gillade mig!!!

Fick i dag intyg från mitt gamla jobb i Uppsala. Det är ju hur roligt som helst att få en massa positiva saker sagda om en själv. jag hade räknat med att få ett tråkigt arbetsgivarintyg där det intygar att jag har jobbat där, men här har min föredetta chef tagit sig tid och skrivit det mer personligt.

Så här låter de sista meningarna:

Emelie har en bra pedagogisk intuition och hon har på ett självständigt sätt tagit ansvar för planering, upplägg och genomförande av kurser.

I vår elevutvärdering har Emelie fått mycket bra betyg. eleverna har uppskattat hennes respektfulla och engagerade bemötande och välplanerade undervisning och tycker att de har lärt sig mycket på hennes kurser.

Tack vare sitt trevliga och pålitliga sätt hann Emelie vinna alla medarbetares förstroende och hjärta!

Hur roligt som helst ju att höra sånt här!

Puss, Em


Jag gör en discouppvisning på en av avslutningsfesterna -06


Här håller jag i barnklassen på öppethus -06


Även här är det barnklass på öppet hus. Kolla va långt hår jag hade här!! -06


Här har jag undervisning i disco freestyle för ungdom/vuxna på öppet hus -06



Bio med Alex - ett äventyr



I går var jag och Alex på en utflykt in till stan. Hehe fast det hel började med att vi fick ta en låååång bussresa eftersom vi råkade kliva på fel buss. Haha vi trodde ett tag att vi skulle missa filmen vi ville gå på men vi kom i tid som tur var.

Filmen vi såg var min efterlängtade En shopaholics bekännelser!! Hur bra som helst! Jag vill se den igen i dag om jag hade fått chansen. 

En måndag kväll är det inte så många som går på bio konstaterade vi när vi satt ensamma i den stora biosalongen, men strax innan filmen började kom det fyra stycken till. 

När filmen precis hade slutat kollade Alex som tur var på klockan och ser att vi enbart hade några få minuter på hos att ta hos till sista bussen, så vi sprang i princip ut från biografen med riktning mot busen, haha snacka om att springa av som popcorna!

Puss, Em  


Tentan

Tentan gick bra i dag, jag tror att jag kan ha fixat den.

Puss, Em

Snart tenta

Så skönt det är att ligga och dra sig i sängen! Men nu har jag inte mer tid för det. Om en timme är jag på väg till tentasalen och är förmodligen fullt koncentrerad på alla dessa formler hit och dit.

Puss, Em

Tomhet

Guud så tomt det blir i lägenheten när man har varit fyra hela helgen och plötsligt bara är en ensam kvar. Efter att mamma , Maja och Clara åkt så var det så tomt och tyst i lägenheten men och andra sidan fick jag en riktigt pluggro.

Nu sen dom åkte har jag plugga det sista inför tentan jag har i morgon och det känns rätt så bra faktiskt. jag hoppas det funkar.

Men men, man kan ju inte plugga hela kvällen, så nu tänkte jag ta lite tacos som blev kvar sen i går och sätta mig och titta på någon film på tv.

Puss, Em

Mardröm om tentan

Snacka om mardröm jag hade i natt hehe. Jag drömde om att det var tentadagen och att jag går upp som vanligt på morgonen och helt glömt bort tentan vilket jag kommer på när jag jobbar i kansliet, men då är klockan alldeles för mycket att göra något åt det och jag blev så besviken...

i morgon tror jag att jag ska ställa flera alarm och be Alex eller någon av de andra tjejerna att ringa och kolla så att jag verkligen är vaken. Vill inte missa tentan när jag pluggat så mycket till den.

Puss, Em

En heldag med aktiviteter

Hej hej!
Mamma och mina småsystrar är här fortfarande och i dag har vi varit och badat på äventyrsbadet, vi har kastat frisbee ute i vårvärmen och ätit en hel massa godis. 
Lite senare ska vi göra tacos och troligen titta på comebacken av Robinson som har premiär i kväll.

Nu ska jag ta och försöka plugga lite också medan dom andra är uppehållna med att spela kort , titta på film och när jag är klar här ska Clara spela lite på datorn.

Puss, Em 

I dag kommer en till del av familjen

Jag har kommit hem från räkneövningen vi haft i dag och funderar på om jag sk börja städa eller om jag ska fortsätta plugga och städa sen. Det skulle vara skönt om städningen blev klar nu så att jag bara kan plugga så länge jag kan sen.
Sen måste jag även hinna med att handla lite mat så att jag har något att bjuda på till middag. Jag tror dock att det inte blir något väldigt avancerat i dag det får vi ta i morgon i stället.

Det ska bli så roligt att träffa mamma, Maja och Clara i dag!! I morse vid halvåtta tiden åkte dom hemifrån och kommer hem till mig vid tre ungefär. Jag hoppas resan går bra och att det inte blir några förseningar. 

Puss, Em

 


Fiestan 09: 3

Sista inlägget med bilder och som ni kanske förstår nu kommer de värsta bilderna nu, hihi!

MELLANFESTEN!!!!!


Julia med sug i blicken.. Bakgrunden säger jag inget om, hihi.


Ojoj! Vad händer här?


Ett gäng glada Ekonomer


Puss


Fest och roligt

Puss, Em

Fiestan 09: 2

Alla roliga bilder fick ju inte plats i ett inlägg så här kommer lite till..

På väg till sittningen!


Jonis och Eva


Söta Alex!

Under sittningen!!!!




Jag och Tobbe






Magnus, Eva och Partymuggen


Eva och Partymuggen


Mina sötnosar!!!

Puss, Em

Fiestan 09: 1

Lördags hade ju vi en härlig overallsittning och nu har jag samlat ihop lite bilder som har knäppt på de fester som jag var på, alltså förfest, sittning och mellanfest från själva utestället finns dock inga bilder.

Förfest!!!


Johan


Tre söta tjejer


Julia


Jag sitter och knäpper kort från golvet


Falken blev målad i ansiktet


Här är alla tre killarna målade


Ett suddigt kort på mig


Puss, Em

Sömntutan Em

När jag kom hem i dag från biblioteket, det var ungefär vid halv sex, var jag hur trött som helst. Jag har inte känt mig så bra i kroppen alls i dag men efter som jag har varit tvungen att plugga har jag lagt det åt sidan, men då när jag kom hem slog tröttheten till riktigt och jag somnade på soffan och sov i två timmar. Känns som att det var välbehövligt trotts att jag förlorade lite pluggtid på det, men jag får ta igen det i morgon.

Just nu ligger jag och tittar på Stockholm Arlanda på tv:n och jag måste ju säga att jag blir bra sugen på att sticka utomlands när jag ser det. 

Fortfarande är mitt drömresemål New York, men det känns som att det är långt tid tills det blir aktuellt, men någon gång ska jag dit.

Puss, Em 


Föreläsningen

Det blir mycket plugg även i dag.

Så här såg det ut under föreläsningen för oss, hehe. Koncentration på toppnivå!



Puss, Em

Nu ger jag upp...

... för i kväll i alla fall!




Uscha så trött jag bli när jag inte får rätt svar i mina uträkningar. Så här sent på kvällen och efter att ha pluggat hela dagen är mitt tålamod inte det bästa när det gäller fel svar och efter att ha skrivit in alla värden ett tusental gånger och det aldrig bli rätt skulle jag kunna dra av min håret i frustration.

Jag tror helt enkelt att det är dags att ge upp för kvällen.

Kanske jag ska ta och bre mig några mackor och titta på Gossip Girl eller kanske Mordkommisionen... Det blir nog Gossip Girl först i alla fall så får vi se sen om jag orkar titta på ett avsnitt av min älskade danska serie också.

Puss, Em


Nytt från Smycken byem

Som jag skrev om förra veckan så beställde jag lite nya smyckesdelar och i måndags fick jag beställningen.
Av det jag beställde har jag nu gjort två smycken, ett långt halsband och ett matchande armband.

Vad tycker ni om modellerna?

Puss, Em









Kolla även gärna in armbandet jag har ute på auktion på Tradera!!!

Är våren här?

I dag är det hur fint väder som helst här i Växjö. Är våren äntligen på väg nu?

Puss, Em






Våren är här

Har precis gjort mig klar för att gå iväg till en räkneövning som vi har i dag.

Solen skiner verkligen vårigt i dag och när jag gick från Robert i morse var det faktiskt rätt så varmt och skönt ute. Jag hoppas att detta håller i sig och att vi slipper fler snöstormar den här våren.

Puss, Em


Växjö blev Som Mallis



Hehe pratade med mamma på telefonen för ett litet tag sen och hon kommer ju ner till mig på fredag från Gävle med mina yngsta systrar. Hon berätta någon som fick mig att skratta lite. Min yngsta lillasyster Clara fick höra att de skulle ha med sig badkläder för jag hade tänkt att vi kunde ta en tur till badhuset, men då trodde hon att hon skulle kunna bada ute. Mamma sa det att hon förmodligen trodde att Växjö låg så långt borta som exempelvis Mallis som dom två var till för nått år sedan. Clara hade i alla fall sagt "Ååhh då ska jag bada varje dag när jag är där!!", hihi tyvärr så måste jag ju göra Clara besviken med att Växjö fortfarande är en svensk stad med kallt och tråkigt väder.

Puss, Em

Mat?

Hemma efter föreläsning för att äta lite. Jag har inte riktigt bestämt mig för v det blir än men något ska jag väl få ihop. Efter maten ska jag och Eva ses i bibblan och finputsa lite på laborationen vi gjorde i torsdags så att vi kan lämna in den i morgon.

Puss, Em

En god frulle

Nu är det tisdag morgon och från och med nu sk jag börja skriva som vanligt i bloggen igen.
Jag har haft det jättebra med pappa och Helena, men snart ska dom åka.. Vi ska äta lite god frukost och när vi är klar sen så ska de åka..



Resten av dagen ska jag plugga till tentan och jag tror det kommer bli i biblioteket.
Vi hörs lite senare!

Puss, Em


Dålig uppdatering

Hej hej kära läsare!

Lite dålig uppdatering i går och kommer nog även bli det i dag också.
Pappa och Helena kom hit ner till Växjö i går från Gävle så i dag ska jag umgås lite med dom och ska även försöka plugga lite inför tentan.

Puss, Em

Stadstur

Ska åka in till stan en sväng med Julia nu och fixa lite inför kvällen.

Vad har ni för er i dag?

Puss, Em

Tjejmys

Har varit hemma hos Julia nu och ätit glass och tittat på Let's dance. Riktigt glad att det är de tre bästa paren kvar nu till finalen, eller är det en till som ska ut innan det riktiga finalprogrammet? Jo, men det är det nog. Jag skulle helst se Laila och Morgan i finalen tror jag men jag tror även att Magnus har bättre publikstöd så jag skulle kunna tippa på att han går vidare.
 


Vi planerade även lite inför morgondagens festande, vilket börjar hemma hos mig vid tretiden då tjejerna kommer till mig och sen fortsätter det resten av eftermiddagen och långt in på morgontimmarna. Kul ska det bli!
Mer om det i morgon!

Godnatt!

Puss, Em

Börjat sälja på Tradera

Hej hej!

Det har blivit massa plugg i dag, vilket är väldigt skönt. Jag körde fast rejält nån timme men sen släppte det igen.

Om ett litet tag tänkte jag gå över till Julia och ha lite fredagsmys med henne och Eva, men först tänkte jag tipsa er om att jag har börjat en auktion på tradera. Det är det här gulliga armbandet som det gäller, klicka på bilden så kommer ni direkt till auktionen.

Puss, Em



Ny frisyr

I dag har jag hunnit en sväng till frisören. Jag kände att det verkligen var dags att kapa av det slitna håret när jag stod och borstade ut det i morse och det blev verkligen jättebra. Så skönt också när det inte är lika slitet längre. Nästa steg för dagen blir att gå tillbaka till biblioteket och plugga lite till.

Vi hörs lite senare!

Puss, Em

Förstörde mitt alarm din morgon, Love



Godmorgon!

När jag sover ensam brukar jag ställa flera alarm så att jag själv ska bli så trött på att höra dom ringa att jag går upp på en gång och i går kväll glömde jag bort att slå av dessa och nu på morgonen började alla ringa. Robban blev inte direkt glad av min knasiga morgonrutin och stack så fort han någonsin gjort tror jag.

Uppe är jag i alla fall och ska om ett litet tag gå till skolan och plugga. Jag tror inte det blir lika många timmar plugg i dag men jag ska nog försöka få ihop ett antal timmar ändå.

Vad ska ni göra i dag?

Puss, Em

Pluggdagen fulländad

Kom precis hem från biblioteket och i dag känns det som att jag fått så sjukt mycket pluggande gjort plus att jag har lärt mig en massa också. Härligt, härligt!

Men nu är jag så trött i huvudet så det blir nog sängen ganska snart. Ska nog plocka undan alla mina smyckesdelar som ligger utspridda på vardagsrumsgolvet först bara, annars finns väl risken att något försvinner och det skulle ju vara synd.

Puss, Em 


SATC i pausen

Snacka om att jag kommer sova sött i natt alltså! Nu är jag hemma en snabbis igen efter att jag och Eva gjort klart laborationen (jag hoppas våran lärare blir nöjd med den) och om ett tag ska jag iväg till bibblan och plugga inför tentan. Innan den här dagen är slut kommer jag ha pluggat 9-10 timmar!!! Egentligen är det ju inte så mycket om man tänker på hur mycket man sitter precis innan tentan, men i dag har det varit mer ansträngande än annars.
 
Nu ska jag ta och titta på lite Sex and the city och vila huvudet inför nästa pluggpass.

Puss, Em


Beställer lite

Hej hej!
Dagens förmiddagspass har inte varit det roligaste. Vi har haft laboration och den var ju inte den lättaste att ta sig igenom, vilket jag och Eva inte lyckats med än heller.

För tillfället väntar jag att maten ska bli klar och sitter även och beställer lite smyckesdelar till en beställning jag fått. Jag hoppas det blir bra.

Snart ska jag tillbaka till skola igen också och fortsätta med den nedrans labben. Uscha! Jag hoppas det flyter på bra. 

Puss, Em 

Smycken byem


Längtar efter dom!!

Nu har jag varit duktig och handlat lite och tänkte sätta mig med boken igen och läsa på lite inför laborationen i morgon så bra det går.
Det börjar bli rätt så mörkt i lägenheten nu och eftersom jag inte har så mycket lampor än kan det bli ganska ansträngande att läsa här men jag ska göra mitt bästa, hihi.

Pratade med mamma på telefonen nyss också. Hon och mina två yngsta systrar kommer ner helgen nästa vecka och det ska bli så kul att träffa dom. Clara som är 6 år har räknat ner sedan långt tillbaka och mamma berättade i dag att hon börjat fråga om hon får packa snart.
Jag saknar mina småsystrar!

Puss, Em


Plugg i bibblan

Sitter i biblioteket nu och har faktiskt kommit igång rätt så bra med plugget. Jag får bara så ont i ryggen av att sitta hängd över böckerna och läsa hela tiden så jag tog en liten rast från det nu och tänkte att jag skulle gå en runda i biblioteket och fastnade vid en dator, hehe också väldigt bra för ryggen, men det är i alla fall en avslappning för huvudet.

Jag har planerat att sitta här till.... Usch!!!!

Det kom precis en kille och satte sig vid datorn mitt emot mig och jag slogs av en våg av parfymdoft som träffade mig rätt rejält. visst parfym luktar jättegott, men snälla ta lite mindre nästa gång!!

Ja var va jag? Jo, jag kommer nog sitta här till sextiden och sen gå hem och äta något. Träningen i kväll var än en gång inställd, men å andra sidan kan kjag få lite mer plugg tid i kväll då istället.
Så planen är nu att jag går hem och äter vid sex, diskar lite (det behövs kan jag säga) och sen pluggar lite till.

I morgonbitti har vi laboration så det skulle vara bra att hinna med att läsa lite om det vi ska göra också för jag har hört från andra i klassen som redan gjort den att den är väkdigt svår och tidskrävande. 

Vad ska ni göra i dag? 

Puss, Em

Tycker inte om radiotjänst och deras tv-licens

Har precis ätit lite lunch bestående av köttfärssås och spagetti och ska snart bege mig mot biblioteket och plugga med tjejerna resten av dagen.

Öppnade postfacken när jag kom hem efter föreläsningen och hoppades på att jag fått något roligt men där liggerenbart ett litet fönsterkuvert med den tråkigaste räkningen man kan få, tv-licens!!! Jag hatar den, den är så dyr och kommer när man absolut inte vill ha den, vilket är jämt, men ändå. 



Nej nu ska jag muntra upp mig och räkna på lite statistik istället, hehe, det som man blir sååå glad av. 

Puss, Em 

ASSAR gick iväg som förlorare

God morgon!
Det är inte så jätteofta vi har tidiga föreläsningar som i dag, men jag tycker fast att det är väldigt jobbigt att gå upp så tycker jag ändå det är skönt att komma upp i tid. 

MU-festen i går var riktigt rolig. Det blev dock lite för mycket kast av glass och nachochips vilket inte var så uppskattat att få på sig. Men överlag var det riktigt skoj. 
Allra bäst måste ändå vara att vi kanslister vann spextävlingen, vilket gäng som hade bäst spex. I och med att vi vann måste ASSAR som en av tidningarna här på campus ha en hyllningssida åt oss, hehe. Vi har alltid haft lite interntävling med dom och sist förlorade vi oturligt nog och har fått suttit med en härlig text över huvud på oss när vi jobbat i kansliet , men denna gången vann vi!!!

Surt för er, ASSAR!!!

Puss, Em 

Hejsvejs

Dags att trava iväg till förfesten inför MU-sittningen. Puss på er!!!
Kanske skriver något till kvällen när jag kommer hem.



Hemma under lunchen

Hehe ni kan nog gissa vad jag håller på med för mat! Ännu en gång står korvstroganoff på menyn. Det är så bekvämt när man ändå har det färdigt i frysen att bara värma på, men vist kanske det blir lite enformigt i längden.

Snart börjar föreläsningen också och direkt efter den så hinner jag bara hem och byta om till overallen, kanske hinna med att slänga upp ett fint kort på mig och sen ska jag iväg och tagga med kanslistgänget inför sittningen.

Puss, Em

Laddar till overallsittning

I dag ska jag sitta i kansliet i en timme innan en annan tjej tar över. Egentligen känner jag inte att jag har tid men vad gör man inte.

Jag har fixat och satt på ett till märke på min overall nu inför kvällen. Ska bli roligt i kväll tycker jag. Det är ju inte så ofta vi får ta på oss overallerna så när vi väl får ha dom är det ju roligt.

Snart ska jag iväg och möta upp en klasskompis som ska sitta med mig i kansliet. Hon är ny så jag ska få lära upp henne lite, men det kommer nog gå bra.

Puss, Em


Eva, Julia och jag från en overallsittning i höstas

Inget med snoozande



Jag förstår inte att jag är så morgontrött nu för tiden. Innan kunde jag vara den som flög upp och sprang iväg på en en gång, men nu om dagarna så är jag den segaste man kan tänka sig. Jag snoozar hur många gånger som helst och dessutom blir jag bara tröttare av det men jag är så seg så jag orkar inte gå upp fösta gången alarmet ringer.
Jag måste verkligen skärpa mig på den fronten.

Puss, Em

Träning, träning!!!



Träningen var riktigt rolig i dag också. Jag tycker det blir roligare och roligare att träna, undra om det kan ha att göra med att jag orkar lite mer nu , hihi! Det är mycket möjligt!

Resten av kvällen kommer jag att städa lite hemma, duscha, och plugga tills min kärlek kommer hem från jobbet med lite mat.

Puss, Em

Lite planer

Hemma igen efter några timmars plugg. Jag skulle inte hem nu egentligen men jag kände att jag behövde få lite i magen innan mötet.

På mötet ska vi i dag försöka få ihop ett spex till morgondagens sittning. Vi är kanske lite ute i sista stund men vi får göra så bra som det bara går.

Efter mötet ska jag försöka hinna till träningen som är direkt efter men jag kanske inte hinner, om inte annat ska jag tränat lite senare i kväll.

Puss, Em

Pluggdag

I dag kommer jag ta mig till biblioteket och sitta där med min statistikbok och räkna så mycket jag bara kan. Första ska jag äta lite så beger jag mig sen.

Puss,Em

Myspys hela dagen

Först måste jag be om lite ursäkt för att det blev ett bloggstop i går från min sida då jag i stället låg i sängen hela dagen med Robban och rörde mig inte ur fläcken förutom när jag var tvungen att öppna dörren åt pizzabudet. Hehe, det var riktigt skönt att ha en heldag med bara filmer och mys.

Puss, Em


Nogger Mint

Jaha då var mina vårkänslor borta på några sekunder igen. Helgens snöfal kommer just nu och det är inte de små flingorna som faller utan jätteblaffor. Man kan ju hoppas att det slutar snart och att det är så pass varmt i backen så tt det inte lägger sig.



I går när jag köade till biljettsläppet köpte jag mig en glass och inte vilken glass som helst utan den nya Nogger glassen som jag skrev om för någon vecka sen, Nogger Mint. Den var hur god som helst!! Kommer nog bli favoritglassen 2009. Jag saknade dock nougaten som brukar vara i mitten på glassen. På Nogger Mint var det istället choklas i mitten, det var också gott men nougat är godare, men helheten var suverän!

Puss, Em

Då lämnade ett bra par oss



Va besviken jag blev i går när jag tittade på Let's dace och Elisabeth fick stanna i programmet. Niklas och Jeanette var paret som i stället fick lämna. Jag tycker verkligen att det inte borde blivit så, men jag röstar ju inte heller så jag antar att jag inte ska säga så mycket. Dansmässigt är ju Niklas så mycket bättre än söta Elisabeth. Jag hoppas att hon åker ut i nästa program, för vem skulle hon slå ut då? Morgan eller Laila icke icke!! 


Puss, Em


Det blir en skönheten och odjuret i Let's dance i kväll

I dagens program av Let's Dance kommer vi få se paren dansa Slowfox och Pasodoble till va jag tror ska vara filmteman.
När man lyssnar på bakom kuliss-snacket får vi höra att Elisabeth och Tobias är ganska beredda på att åka ut ur tävlingen i kväll. Jag tycker lite synd om henne dock efter som hon fått så mycket skit senaste veckorna men nu är det dags för henne också att lämna oss tror även jag. Resterande fyra par är på så pass hög nivå jämfört med henne att det skulle vara ett "mirakel" som de själva uttryckte det.

Ett par jag ser fram emot att se är Magnus och Annika som ska dansa en romantisk Slowfox till Skönheten och Odjuret. Jag kan tänka mig att det kan bli väldigt gulligt och är dom inte lite lika varandra (storleksmässigt i alla fall).




Skönheten och odjuret?


Magnus och Annika?

Puss, Em

Biljettsläpp

Jaha då var man hemma igen efter köande till biljettsläppet till Vår Ekonomhelgen och även en sväng till Willys. Det var inte alls någon lång kö till biljettsläppet i dag vilket förvånade mig, jag trodde det var fler som skulle köa. Ekonomhelgen kommer äga rum nästa helg och det kommer bli sååå roligt, med overallsittning och allt.

Puss, Em 

Andra rundturen

Nu ska ni äntligen få se hur allt har blivit i lägenheten med nya gardiner och lite tavlor. Jag måste bara beklaga alla bilder jag tar och lägger upp på bloggen, de är tagna med mobilen och är inte av bästa kvalité.


Mitt sovrumsfönster med svarta panelgardiner och ballerinor från IKEA


Min älskade säng med massor av kuddar. När jag får hjälp ska även hyllan som står bredvid sängen sättas upp på väggen ovanför sängen.


Väggen i sovrummet som än så länge är ganska tom också, men i dag fick rosen jag fick på alla hjärtansdag åka upp.


Vardagsrummet vinkel ett: Tv-hörnan och även här en hel del kuddar


Vardagsrummet vinkel två: Min lilla arbetshörna som går i ett lite rosa tema


Från tv-hörnan till arbetshörnan. De två svart-vit-rutiga kuddarna sydde min syster åt mig, hon är riktigt duktig. Kanske lägger upp något i klädväg hon har gjort någon dag.


I går åkte min klocka upp på väggen också men jag insåg att den gick helt fel så i dag får jag införskaffa i nya batterier.


Mitt lilla mysiga kök

Puss, Em


Nästan klart

Nu ska det bli lite frukost, en väldigt sen sådan men jag har haft så fullt upp med att stryka och fålla upp gardiner på morgonen att jag helt glömt bort att jag inte ätit.
Nu är gardinerna fixade i alla fall och det blev väldigt bra tycker jag och om jag orkar ska jag bära ner de sista kartongerna i förrådet senare. Det skulle vara skönt att få veck allt som inte ska vara i lägenheten.

Puss, Em

Nyckeln till frihet tittades det på



I går blev det dåligt på bloggfronten för min del. Jag hade mycket för mig och kände inte riktigt för att sätta mig vid datorn. Nya gardiner och gardinstänger blev det till båda rummen, grå till vardagsrummet och svarta till sovrummet. Jag är helt klart jättenöjd (bilder kommer senare). 
Sen hade jag sällskap under kvällen av Per, han kom över hit så lagade vi mat och tittade på film. Filmen var The Shawshank Redemption (Nyckeln till frihet) med Morgan Freeman. Den var riktigt bra och har ni inte sett den så är det kanske en film till helgen.

Puss, Em

Dagen schema

Nu ska jag då försöka planera min dag lite.
För tillfället har jag betalat räkningar och slängt in mina sängkläder i tvätten plus att jag håller på att laga lite mat.
När allt detta är helt klart tror jag att jag ska ta en sväng in till stan för att titta på gardinstång och gardiner. Jag ska även försöka få nå bukt med va det är för fel på min Ipod så den ska lämnas in i affären.
När stadsturen är över tänkte jag sätta mig och plugga och därefter blir det träning senare i kväll.

Vad ska ni göra i dag?

Puss, Em

En roligt födelsedagsfest slutade i en grymt rolig utekväll

Hehe, hur slutade gårdagen, kanske ni funderar...
Vi gick hem till Jonis och åt god tårta som killarna gjort åt honom och drack något glas vin till och det hela slutade med att vi var så sugna på att dansa så vi hängde på till Sivans. Haha, vi hade jätteroligt!! Det var inte så trångt på dansgolvet som det brukar vara och musiken var bra.

Hehe, Johan hade druckit en aningen mycket där hemma hos Jonis och sa en massa roligt på vägen till Sivans som han själv säkert skrattar åt i dag när han får höra inspelningen som Eva gjorde, hihi! Jag skrattade så jag nästan grät vissa av gångerna.

Kvällen tog dock slut väldigt fort inne på Sivans. Vi dansade hela tiden och plötsligt var det sista lugna låten och alla började gå mot utgången. Jag kan säga det att det är inte många gånger jag är kvar till sista låten.

Puss, Em


Alex och Eva hemma hos Jonis


Födelsedagsbarnet själv, Jonis


Johan med glaset i högsta hugg


Jag och Alex


Ett försök att få kort på oss alla tre, jag, Alex och Eva


Johan är lite trött (full) och orkar inte riktigt knyta sina skor, så ängeln Eva gör det åt honom.

En promenad i kylan



Jag tyckte till en början att det var jättefint väder att gå en sväng i, men burr så kallt det var. När vi kom ner till sjön blåste det som jag vet inte vad och mina öron höll på att förfrysas. Uscha!
Men nu är jag hemma i alla fall och ska snart fräscha till mig lite för att gå hem till Jonis som fyllde år i går. Dom har planerat utekväll men vi går enbart tid på förfesten för att gratta honom lite. Så jag lär ju vara hemma i tid ändå, hihi.

Puss, Em


Alex ute i kylan


Besviken..

Så besviken jag blir! Träningen var inställd i dag så jag får inte hoppa runt till bra musik.. Jag som såg fram emot den här träningen så mycket och sen blir den inte av.
Jag och Alex tänkte ta oss en tur runt sjön i stället så vi ska väl ge oss iväg nu.

Puss, Em

Britneys stora comeback hänger på premiären



Nu har ju Britney Spears haft sin världspremiär och än va det verkar har den nog gått vägen. Experter har ju pratat om att den stora popstjärnans karriär skulle vart över om hon floppat med premiären men som det låter verkar hon fått bra respons efter sin första spelning som hon hade i New Orleans. 
Jag själv skulle vilja se en konsert, just för att den verkar vara mer än det vanliga. Temat är ju som albumet heter Circus och det skulle vara väldigt roligt att vara med om. 

Hoppas det går bra för henne nu.

Puss, Em 


 

Träningslåt

I går på träningen fick vi köra finalen till en så bra låt. Jag fick världens energi och hade säkert kunnat hålla igång hur länge som helst. Låten är en remix på Seven nation army, hur bra som helst att träna till.

Puss, Em


Inredningproblem

Hej hej!
Jag sitter i Kansliet på skolan nu och jobbar lite, men för tillfället är det rätt lugnt så jag tänkte hinna med att slänga in ett litet blogginlägg.
Jag har suttit och funderat över vad jag ska ha för färg på mina gariner i vardagsrummet men kommer inte på något som jag verkligen fastnar för.

Har ni något förslag?
Bilder finns i ett inlägg längre ner.

Jag vet inte heller om jag ska möblerna stå som jag har. Robert tycker inte det, men han har ändå inte någon idé om hur det ska va.

Jag får klura lite på det tror jag.
Grejen är den att jag inte vill sätta upp något på väggarna förrän jag vet hur jag vill ha, så med andra ord kommer jag ha tomma väggar LÄNGE!! Haha!

Puss, Em

Plugg istället

Jag hade tänkt sitta och läsa lite bloggar nu men eftersom blogg.se strular så fruktansvärt nu så blir det lite plugg i stället.
Vi hörs lite senare!

Puss, Em


Weeii!!! Längtar till nästa träning



Träningen var jätterolig!!! Jag är så pepp för att träna i morgon igen! Jag som trodde att jag skulle vara helt slut i kroppen efter dagens pass men det var jag absolut inte. Det var till och med så att min tränare råkade köra hela passet med för snabba låtar dvs. allt vi gjorde fick vi göra mycket snabbare, och trots det var jag inte trött när passet var slut. 
Superroligt ju!

Puss, Em 

Äntligen träning



Med pannkakor i magen ska jag nu byta om och iväg på träning med Alex. Jag har inte tränat på tre veckor nu så det kommer nog bli ett rätt så jobbigt pass, men roligt kommer det bli.

Vi får väl se.

Puss, Em

Pannkakor i dag

Föreläsningen höll hög kvalité precis som i går. Skönt skönt! Efter den har jag hunnit med att lämna min cykel hos Robban så att han kan ta sig till jobbet och även varit till ICA med Eva en sväng. 

Köpte lite mat och grejer så nu ska jag ställa mig och göra pannkakor vilket jag inte gjort på jättelänge. Jag och en kompis från Uppsala gjorde ofta pannkakor tillsammans men nu var det längesen jag gjorde och tyckte det kunde vara dags nu, trots att inte hon är med. 

Puss, Em
 


Rundtur i lägenheten

Så nu har jagäntligen knäppt lite kort på hur det ser ut här hemma. Jag har fortfarande inte fått upp något på väggarna men nu har jag i alla fall lite möbler i lägenheten. Sov rummet är medvetet glömt på grund av att jag dragit ur alla sängkläder till tvätten.


Från hallen in i vardagsrummet


Från köket in i vardagsrummet


Ännu en vinkel av vardagsrummet


Köket


Köket

Puss, Em


Missförstånd i tvättstugan

Haha, vilket missförstånd! Jag trodde att tvättmaskiner var en supermaskin i morse men det visade sig vara en väldigt seg maskin för det var bara själva tvätten som tog 20 minuter och nu står den och sköljer i 30 minuter och efter det ska den centrifugeras. Haha, ja jag kommer ju bara hinna med en två maskiner denna gången.

Puss,Em

Tvättmorgon



I dag är det tvättning som gäller på morgonen. Jag använder den nya tvättstugan för fösta gången och redan nu är det över förväntningarna Enligt tvättmaskinen skulle en vanlig tvätt ta endast 20 minuter (!) , jag är van vid lite mer än en timme så det är stor skillnad.

I natt sov jag för första gången ensam i lägenheten, det gick jättebra. Jag slocknade nästan på en gång, men jag saknade min Ipod som jag alltid brukar ligga och lyssna på innan jag somnar. Jag tror att den gått sönder, den fungerar inte i alla fall så jag måste lämna in den till affären igen.

Puss, Em


Måndagen är snart slut



Nu har jag pluggat lite och insett att jag faktiskt förstår lite mer än jag trodde, vilket är jättekul! jag hittade även bra funktioner på min miniräknare som jag har en väldig nytta av i den här kursen.

Jag funderar på att ge upp plugget för kvällen nu och fortsätta i stället med att packa upp lite kläder som fortfarande bara ligger i IKEA-kassar intryckta i garderoberna och kanske även ge mig på de två sista kartongerna. Det skulle vara skönt att få allt klart.

Hur har eran måndag varit?

Puss, Em

Recept på vit chokladmousse



I går gjorde jag en chokladmousse med vit choklad och många kommenterade de och tyckte det såg mumsigt ut, så jag tänkte lägga ut receptet på det så kan ni testa själva.

4 (små) portioner:
1dl vispgrädde
100 gram vit choklad
1 äggula
2 tsk florsocker


Vispa grädden lätt. Blanda därefter ner äggula och florsocker och tillsätt därefter smält vit choklad.

Sen häller ni upp smeten i glas eller skålar och ställer in det i kylskåpet. Låt det stå till det stelnar lite, därefter kan ni servera det. Jag har haft mango och hallon till eller jordgubbar, men hallon och mango var ändå lite godare tycker jag. Jag brukar även ha ett litet kex av nå slag till för att göra det ännu lite festligare.

Hoppas ni gillar det!

Puss, Em

En klar förbättring



Föreläsningen i dag, med ny lärare, var av en förbättring som jag aldrig hade vågat hoppas på. Den gav mig riktig inspiration att vilja plugga. Så det ska jag sätta mig med snart.

Tanken var i dag att jag skulle träna, jag har ju inte tränat på tre veckor nu, men passet var dock inställt så jag får vänta till i morgon. Jag måste börja träna riktigt igen.

Puss, Em

Jag blev godkänd

Besiktningen gick igenom och nu har jag inget kvar att hämta urgamla lägenheten. Såååå skönt! Jag är dessvärre helt slut efter helgen och skulle helst av allt behöva en helg att vila upp mig på, men det går ju inte så bra. 

 I dag på föreläsningen kommer vår nya lärare göra en omstart på kursen så veckan kommer bestå i massa massa plugg nu. Ååhhh va jag längtar till helgen!

Puss, Em 

Besiktning av gamla lyan

En ny vecka börjar men fortfarande känns det som att helgen och alt bestyr står mig upp i halsen. Jag vaknade hemma hos Robban i dag i lite lätt panik då jag kom på att jag skulle till gamla lägenheten och tvätta fönstrena innan besiktningen, så nu har jag hunnit med att göra det och snart bli det dags för frukost.

Om ett litet tag ska jag även iväg till besiktningen av gamla lyan. Jag hoppas för allt i världen just nu att den går igenom. Jag orkar inte hålla på längre! Jag vill att allt ska vara över och att jag bara kan göra mig hemmastadd i nya lägenheten.

Puss, Em

Avslutar dagen med vit chokladmousse

Äntligen kan jag andas ut i dag. Jag har haft fullt upp ända sedan älsklingen släppte min från sitt grepp i sängen.
Jag har hunnit med att städa gamla lägenheten, burit över det sista (Julia var en ängel och hjälpte till), städat nya lägenheten och gjort den JÄTTEMYSIG, duschat och sist men inte minst så har jag gjort en vit chokladmousse som jag ska bjuda tjejerna på som tack för hjälpen. Jag kan tänka mig att dom kommer vilken sekund som helst.

Eftersom jag inte fått i ordning helt förrän nu och det är alldeles för mörkt för att knäppa fina kort, så jag  väntar med att lägga upp kort på lägenheten till i morgon.

Puss, Em


En superkväll!

I går hade jag jätteroligt!
Vi var på en förfest men en massa rockare först, hehe, en av dom var helt borta! han satt och pratade med sin egen lugg. Helt crazy! Men sen gick vi vidare till en försfest som Robban var på. Det var riktigt roligt och där blev vi kvar ändå tills det var dags att gå till Sivans.

Det blev dock inte sån jättelång vistelse på dansgolvet, men jag är glad ändå. Jag fick dansa, ha roligt och  äntligen släppa loss efter hela tentaperioden.
Någon som släppte alla gränser var Robban som nu ligger här hemma hos mig med en fruktansvärd huvudvärk och illamående. Hehe, man kan ju inte annat än att tycka synd om honom trots att allt är självförvållat.
 
Om ett litet tag ska jag till gamla lägenheten och städa ur den och lite senare skajag bjuda över tjejgänget till nya lyan och bjuda på lite gotti gott.

Puss. Em

RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com