I dag kommer en till del av familjen

Jag har kommit hem från räkneövningen vi haft i dag och funderar på om jag sk börja städa eller om jag ska fortsätta plugga och städa sen. Det skulle vara skönt om städningen blev klar nu så att jag bara kan plugga så länge jag kan sen.
Sen måste jag även hinna med att handla lite mat så att jag har något att bjuda på till middag. Jag tror dock att det inte blir något väldigt avancerat i dag det får vi ta i morgon i stället.

Det ska bli så roligt att träffa mamma, Maja och Clara i dag!! I morse vid halvåtta tiden åkte dom hemifrån och kommer hem till mig vid tre ungefär. Jag hoppas resan går bra och att det inte blir några förseningar. 

Puss, Em

 


Kommentarer
Postat av: ♥ SimplyMalin

Sv; Jag pluggar just nu 2:a året Samhäll ekonomi. Och ett jäkla massa pluggande har det vart nu på sistone.. blir helt galen hära. x)



Vad är det du pluggar till förresten? :D



Kram

2009-03-20 @ 13:39:28
URL: http://craazybananas.blogg.se/locopoco/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

ingen fara raring. nu är det min tur att svra sent. jag har varit väldigt oaktiv denna veckan och har därför multum att göra. de blir ofta så här numera och jag tycker att det är så tårkigt när jag halkar efter.

2009-03-20 @ 16:08:38
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: emma härnqvist/perfektion

men jag mår bara bra. njuter av en kopp tea och lyssnar på fantastisk musik. du då?

2009-03-20 @ 16:08:59
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Cristian

Åhå, vad mysigt med familjebesök. Se till att njuta riktigt mycket då! :) Själv blir det en lugn helg, tror jag. Men så har man förut och sen har det ändå slutat med värsta festen. Haha :)



Kram!

2009-03-20 @ 16:44:01
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: johanna

sv: vad bra :) nja jag vet inte alls än. får se vad som dyker upp. antingen fyllechaffis eller lite alkoholhaltiga drycker. inte så bra att mixa, så det blir det ena eller det andra :) durå? ngr plans?

2009-03-21 @ 16:46:06
URL: http://enjoey.blogg.se/

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com