Svar på tentan



I dag kom det nervösa beskedet, hade jag klarat tentan eller ej? Jag, Alex och Eva sprang bort till anslagstavlan med resultaten på förläsningsrasten. Stora delar av klassen stod runt några A4 papper och bläddrade. Alla hade nog samma tanke i huvudet, "Klarade jag det?". Alex och Eva kom fram först i kön och båda hade klarat det. Pirrigt värre! Jag hittade mig själv på listan, eller var det verkligen jag? Det stod VG! Var det möjligt att jag skrev så bra.  På vägen tillbaka till föreläsningen inser jag att jag mycket väl kunnat tittat fel på listan, det kunde ju vara någon med som var född den 28/6, så där och då ville jag inte ta ut glädjen över resultatet.
Men efteråt blev det annat!!!! Efter föreläsningen när det var mindre folk som trängdes gick jag tillbaka för att kontrolltitta en gång och visst stämde det. 
Jag kände en en lättnad och glädje komma krypande och YES jag hade fått VG!!

I kväll bli det lite firande att vi klarat första kursen. Jag och Alex var på ICA och köpte lite godsaker tidigare och efter vi ätit det hemma hos mig ska vi på reunion med nollninggruppen. Det kommer nog bli en rolig kväll.

Puss, Em

(Glöm inte att kolla in tävlingen jag har här på bloggen http://madebyem.blogg.se/2008/november/tavling.html)

Kommentarer
Postat av: Maja

Jag har en tävling på min blogg just nu! Ifall du vill vara med och tävla. Man kan vinna ett hårband och ett par örhängen.



Länk: http://hahahaba.blogg.se/2008/november/tavling-smycken.html

2008-11-14 @ 14:51:07
URL: http://hahahaba.blogg.se/
Postat av: Veronika

hihi, ja det är mysigt med hemmakvällar ibland :) åh va skoj det lät då! :) då blir det party förstår jag? jaså, hittade du det? :p hihi, det finns många roliga minnen :)

2008-11-14 @ 16:16:18
URL: http://veronikaas.blogg.se/

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com