Illa, illa

Här är det dåligt igen. Jag är så trött på att inte känna mig på tipptopp. I dag på föreläsningen fick jag ensån fruktansvärd huvudvärk, jag kan knappt förklara hur den kändes. Det var i alla fall det värsta jag har kännt av på länge. På grund a den hängde jag inte med så mycket på föreläsningen och hoppas att jag ändå med hjälp av vänner och anteckningarna ska kunna förstå ändå.
När jag kom hem vid fyra gick jag och lade mig i sängen på en gång. Linus gav mig en huvudvärkstablett och sen dess harjag sovit.
Nu har huvudvärken släppt och det är jätteskönt. Det känns som att jag kan tänka igen, hehe, men nu har jag fårr riktigt rethosta i stället.

Jag håller tummarna för att förkylningen ska vara väck till på torsdag då ja ska göra mig audition och för att hjälpa till på vägen ska jag ta mig en riktigt kort sittid vid datorn i dag (bara beställa pärlor) och sen krypa ner i sängen igen.

Vi hörs i morgon!
Puss,Em

Kommentarer
Postat av: sara

sv: jaha, hehe fattar ju inte riktigt allt med bloggvärlden du vet ;) Allt är bra med mig, sjukt stressad och ont i nacken bara...men sånt är livet. Själv? hur är det att vara student igen?! puss

2008-11-18 @ 21:55:53
URL: http://sarahphoto.blogg.se/
Postat av: sara

sv: usch, då hoppas vi på att du snart blir bättre. Nä inget resa över julen...förhoppningsvis så ska jag sova 17 dagar i sträck, känns som att det behövs! =) puss

2008-11-18 @ 22:26:16
URL: http://sarahphoto.blogg.se/
Postat av: fanny

hej hej. visst är dom =) Fin blogg btw! =)

2008-11-18 @ 22:40:30
URL: http://float.blogg.se/

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com