Saknar henne

Min lilla vovve finns inte mer... Saknar henne.

Saknar henne

Min lilla vovve finns inte mer... Saknar henne.

En Pina

Ska till campingen nart igen och träffa pappa och gänget sista kvällen här. Det blir lite tårta och pappa ska bjuda mig på en Pina Colada, hehe jag kan inte riktigt få till ett sånt där spanskt N på min dator.

Jaja jag ska väl ta och packa ihop och åka.

Puss, Em

Pappa och gänget

Halloj! i dag har jag jobbat under förmiddagen och nu ska jag ta mig an min disk innan pappa och gänget kommer förbi och hjälper mig sätta upp lite hyllor.
Bilder på det kommer senare kan jag lova. Vi ska även sätta upp två tavlor som vi till viss del gör själva så det ska bli spännande och se hur dom blir.

Efter pysslet hemma i min lägenhet ska vi till campingen där pappa och gänget har husvagnen står. Vi ska grilla lite så det ska bli mumsigt. Men jag kan inte stanna så sent eftersom jag ska upp och jobba även i morgonbitti.

Puss, Em

Härlig dag

Har varit på promenad med Nina i klassen. Härligt att gå och röra på sig lite.
Om nån timme kommer pappa, Helena och tjejerna hit. Dom åkte hemifrån strax efter sex i morse men det tar lite längre tid den här gången eftersom de har husvagnen med sig.
Det ska blir riktigt roligt att få träffa dom igen.

I dag fyller Robban år så jag ska inte träffa pappa och resten så mycket utan ska istället åka hem till honom och fira honom lite.

Puss, Em

Sommar!!!

Hej hej!!
På så här lång tid har jag aldrig väntat med att skriva innan. Det har helt enkelt varit för bra väder och för mycket jobb att jag inte känt att det funnits tid som jag velat lägga på att blogga än.

Mina dagar har i princip sett ut så att jag har jobbat eller umgåtts med familj som kommit ner och hälsat på. Det har varit jätteroligt att dom kommer och nästa vecka kommer några till. Detta är också en minianledning till att jag inte har skrivit just de tillfällena dom varit här för då vill jag verkligen träffa mina älsklingar hemifrån.

Ni får hålla ut lite till. Jag kommer fortsätta skriva men nu under sommaren kommer det inte bli dagligen som förut.

Glad sommar på er alla!! Sitt inte vid datorerna för mycket utan gå ut i solen och NJUT!!

Puss, Em

RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com