En dag (eftermiddag) i solen

En ny kurs börjar i dag, dagen direkt efter tentan. Vi har samma lärare å man hade ju kunna tyckt att han kunde ge oss i alla fall en dag ledigt, men icke det.

I dag spås det bli väldigt bra väder och jag ska då självklart ta min filt, min brassestolt, ipod och några tidningar med mig ut och bättra på min solbränna.

Innan det ska jag ju dock på introduktionsföreläsningen och efter den behövs det städas lite här hemma så solen får faktiskt vänta till eftermiddagen på mig.


Armbandstips

Jag skulle behöva lite hjälp från er läsare.

Jag vill hitta inspiration till nya armband. Har ni något ni tycker är rätt i tiden några speciella färger eller former så skriv gärna och även om det är något ni absolut inte gillar. Om ni vill kan ni ta hjälp av mina egna tidigare gjorda armband och jämföra eller länka mig bilder på armband ni själva finner fina/fula.

Tack tack, Em

Vår, vår, härliga vår!

I dag är det verkligen hur fint väder om helst. För att njuta lite av det tänkte vi tjejerna äta os ute och plugga nu under eftermiddagen.
Jag köpte mig en så kallad "brasse"-stol som jag kan sitta och steka i samtidigt som jag sitter bekvämt för att plugga.

Lite enare i eftermiddag ska några killkompisar gör oss sällskap och de tr även med en grill så att vi får en härlig, god middag ute i det gröna.

Njut så länge det vara!!!
Hihi

Puss, Em

Tankar en kväll då magen kurrar

Sitter i en mörk lägenhet och tittar på kortet på min älskling. Jag funderar även starkt på att ta och bre mig en macka men tanken att inte äta för sent slår emot och jag kommer nog bara ta mig ett glas vatten innan jag somnar.
Dagarna nu känns som att de flyter ihop. Måndagen va nyss och i morgon är det fredag.

I dag, torsdag har jag ändå fått en hel del gjort när det gäller pluggandet. Hoppas det håller i sig i morgon också.
Har hört att det ska bli kanonväder i helgen och då känns det ju extra tråkigt att sitta inne och plugga så tanken va i morgon att vi (tjejgänget) ska ta filtar och lägga oss ute och läsa lite istället, får se hur det fungerar.

Ja jag har hunnit med och gjort två nya (helt nya) armband i dagarna här också. Jag gillar dom verkligen och påminner lite om några som finns att beställa på Bracy. Tänkte att jag kunde lägga upp bilder på dom någon dag framöver.

Till helgen blir det , eftersom tentan ligger snart, mycket plugg, men vi ska även försöka hinna med lite grillning på kvällarna. I morgon får vi ju månadens csn så då kan jag njuta lite extra av något gott kött.

Hjälp, va magen kurrar!

I morgon måste jag även försöka med att städa lite. När mormor var här bakade hon godaste brödet men tyvärr så smular det nå fruktansvärt så trots att jag verkligen försöker att inte smula så får jag ändå smulor överallt.

Tentan vi ska ha på tisdag handlar förresten om kalkyleringar och budgetar. Svårt att förklara för er som kanske inte är insatta i ämnet när jag själv knappt (än så länge) kan förklara det för någon som förstår, men det är rätt så intressant och det är en viktig del av mitt kanske framtida yrke (beroende på vilken inriktning jag väljer senare).

Finns det något mer att berätta när jag ändå är igång..?


Ja i dag när vi var ute på promenad såg man verkligen att våren hade kommit. Knoppar på buskar hade börjat slå ut och det fanns vitsippor var man än vände sig. Värmen som har varit den senaste tiden går ju inte heller att ta fel på.

De sa när jag flyttade hit att Växjö var Sveriges regnigaste stad och under hösten kunde jag verkligen hålla med för det regnade verkligen dag ut och dag in, men nu har jag inte sett en endaste droppe på väldigt länge... Bara för att jag säger så nu kommer det säkert blir dåligt väder snart, det skulle inte förvåna mig.

Dags att sova lite nu då kanske innan magen skriker ihjäl sig. Min älskling pluggar också till tenta men han sa att han kanske skulle komma senare när han pluggat klart, så vem vet, jag kanske får mig ett nattligt besök en.

Hoppas ni kära vänner och familj fått er en liten uppdatering om vad som förse går i mitt liv just nu och som jag tidigare nämnt kan ni fortfarande följa min twitter för att få reda på vad som händer mer om dagarna.

Puss godnatt, Em


Ett kort på mig från 2007Gratis märkeskläder på FreeStreet

Vill ni få presentkort från kända varumärken som H&M, Nilson, JC, CDON, DinSko, Lagerhaus eller något av det andra som finns att välja mellan på Freestreet. Klicka här! och bli medlem på en gång. 

Klänning

Vill du vara med och tävla om en klänning? Kolla här!

Efter Securitas kommer tentavecka

Hej hej

I går firade vi våran Julanta som fyllde år. Vi firade med mysig grillning och prinsesstårta och fortsatte efter det med en partykväll på Sivans.
Under mellanfesten hos en av våra killkompisar knackade securitas på. Det var tydligen inte så uppskattat att vi lyssnade på musik av grannarna. Ibland har jag svårt att förstå dessa grannar som ringer dit på en gång. Varför inte knacka på och be oss att sänka volymen om det hördes igenom och för den delen så spelade inte vi nå högre musik än va vi brukar göra på andra fester. Det kanske va någon som var exktra känslig den kvällen. Hur som helst så var det ändå dags att gå vidare till sivans då så det gick ingen nöd på oss. 

I morgon börjar kursens intensiva tentavecka. Jag hoppas dock att det ska hinnas med att tränas lite på kvällarna ändå och att mitt nackspärr som jag haft i en vecka ska gå över så att jag över huvudtaget kan träna.

Puss, Em

Födelsedagsbarnet

Twitter på bloglovinFör er som vill följa mina dagliga uppdateringar om vad jag gör kan följa min twitter, även den på bloglovin.

Bilderna är länkar till twittersidan och sidan på bloglovin där ni finner min twitter
.
Puss, Em

Britains Got Talent 2009 Susan BoyleHar haft lite filmmys i dag med Julia och Alex, det var verkligen välbehövligt efter en lång dag i en datorsal med dålig luft. Anyway, vi började kvällen med att titta lite lätt på Talang 2009 samtidigt som vi pratade om allt vi missat när vi vart ifrån varandra under påskhelgen och så kommer vi in på musik och just Talang. Det visar sig att Julia har sett ett mirakulöst klipp från Britains Got Talent 2009 av en kvinna man omöjligt skulle vid första anblick tro att hon kunde sjunga, men som motbevisar alla med en av de bästa rösterna jag hört på länge. Hela publiken och juryn blir helt förbluffade och ingen verkar riktigt fatta att den rösten verkligen kommer från den kvinna dom nästan skrattade åt när hon kom in.

Titta själva!! Tyvärr verkar jag inte kunna lägga in klippet i bloggen men kolla länken här!

Puss, Em

Går över till Twitter för ett tag

Hej mina söta läsare!!

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Jag har känt att jag inte haft ork till det och att jag hellre haft annat för mig, som att umgås med mina vänner och min pojkvän än att sitta framför datorn och blogg.

Tänkte försöka mig på en liten annan form av bloggande som inte tar lika mycket tid, nämligen Twitter. Min sida hittar ni
HÄR

Jag hoppas att ni kommer dit och läser vad jag har för mig i stället och när jag har mer tid ska jag lägga in något längre inlägg här på bloggen.


Puss på er alla!!! / Em

RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com