Efter Securitas kommer tentavecka

Hej hej

I går firade vi våran Julanta som fyllde år. Vi firade med mysig grillning och prinsesstårta och fortsatte efter det med en partykväll på Sivans.
Under mellanfesten hos en av våra killkompisar knackade securitas på. Det var tydligen inte så uppskattat att vi lyssnade på musik av grannarna. Ibland har jag svårt att förstå dessa grannar som ringer dit på en gång. Varför inte knacka på och be oss att sänka volymen om det hördes igenom och för den delen så spelade inte vi nå högre musik än va vi brukar göra på andra fester. Det kanske va någon som var exktra känslig den kvällen. Hur som helst så var det ändå dags att gå vidare till sivans då så det gick ingen nöd på oss. 

I morgon börjar kursens intensiva tentavecka. Jag hoppas dock att det ska hinnas med att tränas lite på kvällarna ändå och att mitt nackspärr som jag haft i en vecka ska gå över så att jag över huvudtaget kan träna.

Puss, Em

Födelsedagsbarnet

Kommentarer
Postat av: moonzanna

Hej

Som samarbetsansvarig på Bracy.se vill jag tipsa om en kanontävling.

Det är absolut sista chansen att tävla idag och den enda tävlingsregeln är att du ska svara på några enkla frågor.Kika in på den här adressen:

http://bracy.blogg.se/2009/april/vinn-ett-fint-armband.htmlKramisar!

2009-04-19 @ 20:52:22
URL: http://moonzanna.blogg.se/
Postat av: Cristian

Där ser man :) Kul att ha varit lite överallt. Jag gillar dock Uppsala grymt mycket. Det är en mysig liten studentstad. :)Jag hade det grymt roligt igår. Länge sen man var på lyckade hemmafester :) Men märkte visst imorse att jag hade lite FÖR roligt igår. Haha :) Stackars huvudet.Hur var din helg?Kram.

2009-04-20 @ 01:07:27
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Cristian

Åhå, så du var också på födelsedagspartaj? :) Där ser man - då slipper jag känna mig som det enda festmonstret här då. Haha :)2009-04-20 @ 12:12:30
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Cristian

I veckan händer väl inte så mycket - laddar inför premiären på jobbet på Fredag :) Då jäklar blir det full rulle.Har du några speciella planer inför veckan?

Kram.

2009-04-20 @ 17:28:57
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Michelle

Hej!

Jag har en ny tävling i min blogg nu.

Denna gång kan du vinna en underbar klänning från Style by stars!

Klicka dig in på min blogg för att delta!

Lycka till!http://brunettistorstan.blogg.se

2009-04-20 @ 19:45:49
URL: http://brunettistorstan.blogg.se/

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com