Gårdagens händelser

God morgon!!
Jag hade väldigt mycket för mig i går så det blev inte så mycket bloggande.

Efter min stadstur tog jag mina böcker och satte mig i biblioteket men jag var lite för nervös inför passet jag skulle ha senare för att sitta ända fram till fyra som jag tänk, så vid halv fyra packade jag ihop jag gick hem och började förbereda mig för mitt första aerobicpass.

Passet gick jättebra och jag fick sån kick av det. Känslan som jag hade när jag undervisade i dans kom tillbaka och det var hur roligt som helst! Längtar verkligen till augusti och world class utbildningen och hösteterminens start nu.

När passet var slut knöt jag och Robban på oss våra nyinförskaffade inlines och tog en tur på dom i en timme. Det är  rätt bra träning bara man inte fjollåker. Tar man i hela tiden så tar det väldigt bra på ben, rumpa och rygg.

Väl hemma sen skulle vi äta och titta på tv, men efter maten var det någon som somnade på en gång... JAG. Jag var riktigt trött och fick ligga lite halvt i Robbans knä för att båda skulle få plats på soffans till han gav upp och väckte mig så att jag kunde gå in och sova i sängen.

Nu ska det bli lite frukost och sen en hel massa plugg i dag igen. Vet inte riktigt om jag ska träna sista passet i dag eller om jag ska gå till VUGI-förfesten inför avslutningsfesten. Vi får se hur det blir.

Puss, Em

Kommentarer
Postat av: Therése

Tack detsamma :) Till helgen ska det ju bli sommarvärme, så det blir grillning och massa mys med killen :) Inget speciellt planerat. Vad ska du göra? :) Kram

2009-05-29 @ 08:17:10
URL: http://terezita.blogg.se/
Postat av: Najnaah

Ja den är verkligen ett monster den bilen, haha:)

Hoppas du får en trevlig dag:) Kram!

2009-05-29 @ 08:34:04
URL: http://najnaah.com
Postat av: Sophie

Jag läser till undersköterska, och just nu läser vi en kurs som heter Människan Socialt och Kulturellt. Utbildningen är på två år och den 5 juni har jag läst första terminen av 4. :-) Kram

2009-05-29 @ 08:49:50
URL: http://sophiiepettersson.blogg.se/
Postat av: Ange

sv: jag tar studenten den 12 juni :D

2009-05-29 @ 09:02:09
URL: http://anges.blogg.se/
Postat av: cindy

Visst var de snygga :) Inga planer än i helgen, blir nog lugnt, kanske ngn filmkväll med några kompisar. Men annars har de ju lovat så fint väder så det blir nog att vara ute så mkt som möjligt :) Du då?

2009-05-29 @ 10:57:14
URL: http://lifeofcinderella.blogg.se/
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Tack så mycket! :)Vad roligt att åka inlines, fast jag tycker det är läskigt. Inte alls lika enkelt som skridskor. Men du har väl hjälm?!

2009-05-29 @ 11:58:57
URL: http://ninai.blogg.se/
Postat av: Neha

Tack=)

2009-05-29 @ 12:16:21
URL: http://tjoockis.blogg.se/
Postat av: Diane

sv: hihi okej :)yes det är underbart själv då:)?

kram

2009-05-29 @ 12:31:24
URL: http://dbedikter.blogg.se/
Postat av: moonzanna

ja gud va trist det är när det bara regnar och är mulet hela dagarna..pisstråkigt !

Idag har vi stålande solsken och varmt, du oxå?Jag ska till göteborg i helgen och hälsa på en underbar kompis..hon jobbar på lördag så då får jag roa mig själv. Men det får gå =)

Vad har du själv för planer da?

2009-05-29 @ 12:47:27
URL: http://moonzanna.se

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com