Åre 4: Nya äventyr som avslutades på nattöppna Max

Måndagen fortsatte med att jag skulle få upp Alex ur sängen, hehe hon var bra seg, men efter lite frukost så var hon på g igen.

Vi började åka lite smått i barnbacken men bestämde snart därefter att ge oss upp i skräckbacken från dagen innan. Den här gången visste vi vad vi gav oss in på och resultatet blev absolut bättre. faktum är att vi åkte upp där några gånger till och klarade oss helskinnade ner varje gång.

Efter en god lunch med pannkakor, sylt och grädde och en titt i pistkartan var det dags att ge sig ut på äventyr. Vi skulle ta liften vidare till en ny backe som skulle föra oss vidare till Tegefjäll.
backen vi kom upp till var riktigt rolig att åka i och vi blev kvar där tills det var dags att försöka ta oss till bussen.
Det som stod mellan oss och bussen tillbaka till Åre-by var en röd backe. Den var inte lika isig som den vi tidigare åkt så vi vågade släppa på lite till, men när farten blev för hög tappade båda jag och min kompis Marie kontrollen och båda två ramlade bakom Anna som trodde att vi hade krockat in i varandra. Där låg vi och skrattade i några minuter innan vi tog oss upp på fötterna och ner för backen.

Efter lite övervägande hoppade jag och Alex över afterskin och åkte direkt hem och slängde oss på sängen. Vi kände att det behövdes för att vi skulle orka dansa senare på kvällen.

Kvällen fortsatte senare på förfest som skulle bana väg till utestället Dippan. Vi hade hört att vi var tvungna att vara där i tid för att komma in så innan tio begav vi oss, men icke sa nicke! Kön var väldigt lång och efter att vi stått där ett bra tag och knuffats fram och tillbaka av fulla norrmän kom kövakten och sa att det inte var någon mening med att vi stod kvar i kön för det var fullt på stället och dom skulle precis börja med "en ut, en in" vilket inte va något för oss.
Istället gick vi till baren Dalbom. Där satt vi resten av kvällen och pratade med tre glada norrmän som tyckte att vi svenska flickor hade så konstiga namn, men när vi fick höra deras namn så var det våran tur att börja fundera. En av killarna hette nämligen Sverre. Inte det vanligaste i Sverige  i alla fall.

När kvällen började gå mot sitt slut tog vi våra jackor och började gå hem, men det blev ett kort stopp vid Max för att köpa lite färdkost innan vi kom hem helt. 

Puss, puss

p.s. Till mina oroliga morbröder: Alex = Alexandra = en tjej d.s.













Kommentarer

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com