Julpynt, pepparkakshus och plugg

Halloj ute i stugorna!
I dag är det första advent och vilket innebär att julsakerna kan börja plockas fram.
Just nu ligger jag i Alex säng och tittar på när hon försöker få ihop ett pepparkakshus med nagellim. Glasyren funkade inte så bra för oss så när vi skulle sätta på taket så gled alla delar isär, men limmet verkar funka. Efter endast två min har Alex ensam fått ihop huset. Problem två hon precis stött på var dock att hon även fått nagellim på glasfatet som huset står på. Surt!

Nu är jag sugen på att börja julpynta själv när jag ser hur fint Alex gjort. I dag har det satts upp stora julkulor i fönstret och rött glitter i lägenheten. I veckan ska jag försöka ta mig till blomsterlandet och titta på något fint julpynt som jag kan införskaffa.

Jag kom hem till Alex vid tretiden och sen dess har vi pluggat och nu känner jag att det inte går in något mer för tillfället. En paus med lite bloggande var välbehövd, haha.
Jag fattar inte hur jag ska hinna med att trycka in det som finns kvar att lära. Det är så sjukt mycket små regler och sätt att tänka på så att jag blir alldeles yr i huvudet.  Men i morgonkväll kommer allting att sitta.

Puss, Em

Kommentarer
Postat av: michaela

GUD VILKEN FIN BLOGG!!!

2008-12-01 @ 00:49:49
URL: http://notthatglamorous.blogg.se/
Postat av: victor

Hej,100 000 människor dör varje dag av åldrandet.Kolla in min blogg där jag skriver om livsförlängning och samhällets åldrandeproblem samt hur vi ska besegra åldrandet så att man kan leva så länge som man vill.

2008-12-01 @ 00:52:29
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: Alina

Godnatt!! :)

2008-12-01 @ 00:56:35
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Har ni en åsikt, fundering eller kommentar, säg den här:

Namn:
Glöm inte mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


bloglovin

Min profilbild

Sidan är på gång!


follow emeliesjoberg at http://twitter.com